fat kids are harder to kidnap

lika bra att klargöra att rubriken har inget med innehållet i inlägget att göra.
om någon skulle börja fundera liksom.

vart ingen match igår, blev träning. men det var roligt ändå. så nu har jag räknat ut att jag har 6 veckors matchtorka. men! det är heller inte negativt, för då har jag alltså taggat i 6 veckor för att få spela match. det är bra. snacka om att jag är taggad om man säger så. så på söndag smäller det (förhoppningsvis, man vet aldrig, kanske blir inställt liksom) och det gillas!

idag var det biologiprov. det gick som det gick, förhoppningsvis bra. kändes som jag hade pluggat bra alltså. men som sagt, man vet aldrig. chill dag, sen var det lite aerobox och doppfrisbee på krugen. det var kuligt. och nu har jag nyss kommit hem från donkan. riktigt skönt att bara chilla bort en hel kväll faktiskt, kostade endast 17 kronor. billigt är bra.

imorn har jag inga planer alls. ska kolla med pappa om han har lust att kolla fotboll med mej, sen blir det grill hos hanna en stund! mumsigt. har bestämt mej för en vit helg. det ni! okej, lite planer hade jag, men det är många timmar på dygnet menar jag. liksom.

jaaaajaa, jag ska sluta skriva om ingenting.
ska se klart "dude. where's my car?"
peace people.

Free Falling

nu är jag hemma från skolan, gött!
gick fort, på samhällen satt vi ute i bibblan och gjorde... ingenting. snackade mest, och sen gick vi till misteln och shoppade mackor och dricka. så himla bra priser där! fantastiskt. och sen var det bild och då målade jag en döskalle och skuggade lite, blev jäkligt nöjd faktiskt. faktiskt riktigt förvånad över mej själv. det gjorde min dag.

ska ta tag i biologipluggandet igen! blir racerplugg nu med lite paus för tillagning av mat. sen bär det av till götlunda och det blir antingen match mot IFK eller träning. jag hoppas på match. det vore skojigt som tusan. tjotjing.



vill ha min klänning nu :)

tjing!

det är lill-lördag idag! betyder att det är bara två dagar kvar till helgen. tjihoo!
happyface liksom! he.

nu har jag nyss kommit hem från träningen, var lika roligt som vanligt!
det jag kommer sakna mest från skolan är folket och fotbollen. usch,
nu vill jag inte sluta! har funderat starkt på om man kan få vara med och
träna sen om jag inte har något att göra i höst. kanske ska slå allvar i
den saken... haha, men kommer sakna det som tusan.

nu har jag lunch till innan tolv någon gång, så ska slänga mig in i duschen
och sen glida iväg och käka lunch. orka laga hemma. om jag inte minns fel
så har jag en, kanske två lektioner idag. gött mos.


chilltisdag

slutade tjugo över tio. stannade och åt i skolan, sen åkte jag hem och sov bort ett par timmar, kollade lite på teve och sen åkte jag till sofia med tjejerna och fikade. sen hem och nu har jag pluggat i ett par timmar. så nu är jag trött. och har haft en väldigt händelselös dag och så kommer den säkert fortsätta att vara. jag förstår inte ens varför jag tröck på nytt inlägg. det här suger ju. hejs.

gudars skymning...

... så satans i gatans vad trött jag är nu. har typ klagat hela dagen, men nu är det fanemej allvar. träningen var skitkul och jobbig. precis som det ska vara, men det tar på krafterna. så ska ta mej lite käk så jag får lite energi i alla fall. så jag klarar att kolla på lite teve, chilla lite och sist ta mig uppför trappen. sjukt ansträngande ibland.
ville bara säga det. trappen är icke att leka med!

fotboll, skola, chill och mys har vart på schemat idag! inte helt fel :)
har börjat med biologin också.
känns bra. faktiskt.

och i veckan så hoppas jag verkligen min matchtorka är över! för, liksom, har 3 matcher i slutet av veckan. sjukt roligt. tror inte jag kommer spela alla, men det vore så jäkla gött och matcha! så torsdag, lördag och söndag får ni allt dra er mot götlunda och götvallen och glo lite fotboll ;) kan vara värt.

nu ska jag äta, vila, vänta på ballar av stål och sen sova.
puss.


rent i garderoben

blev ingen match idag :(
orsaken är oklar, men inställd var den. vilket jag tycker var skittråkigt. nu går det ännu en helg utan match, känns förjävligt. har inte matchat sen innan kroatien, det är ett tag sen alltså. tråkigt värre är det.

så för att göra något vettigt idag blev det att rensa garderoben. och faan, fan vad skit och gamla kläder, skor och massa grejer som jag inte alls behöver som bara låg och tog upp plats och samlade damm. det behövdes verkligen rensas! hittade några riktiga fynd faktiskt.
ett par riktiga gamla godingar.



och alltså... jag skäms.
när jag såg de här skorna fick jag en riktig nostalgitripp tillbaka till 7:an/8:an. och jag tyckte de här skorna var sååå snygga och det var ju sååå populärt att de var spetsiga där fram. nu tycker jag att det är lite skämmigt att jag har svassat runt i de där pjucken. fyfan. de är ju så fula så jag vet inte vad jag ska göra.
kasta dem antagligen?

ja. så de ligger i soppåsen nu och är på väg att göra sin sista resa. jag sörjer inte!
det är inte bara skorna som ryker, utan hittade massa annat också som har gjort sitt. låter nästan som att jag har varit med i det där städprogrammet "rent hus", men så är inte fallet. jag har bara rensat lite bland kläderna, och de var inte sista gången kan jag meddela. men räcker bra för ett tag framöver i alla fall.



kläd och skopåsarna. den större varianten.
grejen är den att jag inte förstår mej själv, jag hittade kläder som jag har gömt för mej själv och glömt bort. antagligen var det kastningsdags för länge, länge sedan men jag har säkert varit lat och inte orkat kastat dem. men nu är skiten borta! gone! kaputt! over!

känns svinbra. och kolla vad fint det vart i min lilla gabbe :D
känns bra att jag gjort nåt vettigt. duktig tjej.


mardröm

nyss vaknat upp efter en hemsk dröm.
vi har match idag, så antagligen det som spökar i tankarna lite.

i alla fall, så var jag ute i götlunda med laget och skulle byta om och åka(?) till matchen. när vi kommer fram till planen så är mina skor borta. likaså min astmagrej. jag börjar leta som en tok, men hittar inga skor. matchen börjar och motståndarna är skitkassa och jag bara känner hur jag vill in i matchen. men utan skor går det inte. och sen är matchen slut och jag fick inte spela :(

haha, det var hemskt!!

jag är i alla fall supertaggad till matchen idag!
och jag ska inte slarva bort några skor eller nån astmaspray.
wish us luck!


lördag

utgång igår!
var roligt, inget speciellt. bara en trevlig utekväll liksom! det gillas.
ja, har inte så mycket mer att säga än att det var trevligt. och roligt,
roligast var nog när jag och ullis gick mot källaren. skulle velat ha
sett oss två stapplandes där och skrattandes halvt ihjäl oss. kuligt!

purple epic rockade fett. det var inte otippat i alla fall ;)
lite andra saker som väcker tankar och uppseende,
måste undersökas... haha, eller vill man det?

dagen idag är riktigt skön och obakis! tjoho. det gjorde jag bra!
bilen ska fixas och bytas däck idag, ska hinna dammsuga rummet,
fixa lite annat och träffa johanna ikväll :) blir mys.

rock'n'roll

idag var jag trött. eller inte så trött som jag trodde, för tog sovmorgon lite. det behövde jag.
hade en shyst slitig träning igår. aerobox. typ världens bästa träning? i alla fall så tar det
precis öööverallt. och det är så sjukt jobbigt att man inte kan annat än älska det. lite
hatkärlek sådär. sjukt roligt är det :)

efter så blev det mys vid teven och madagaskar. kanske världens bästa film!



hade fotbollsturnering i skolan, det var kul :D vi vann inte, men hade kuligt och det är det
som är grejen!

ikväll är det rockkväll! ska bli skitkul, klassisarnas band spelar. kommer bli rövdrag alltså.
och nu är jag hungrig och ska ta och fika lite med mamma innan det blir makeover! haha.
ha en good night!
peace.

törrsdag

igår var det huligankväll hos ullis till champions league och manchester united. de röda vann så klart ;)

sovmorgon till tjugo över tio. mycket välbehövlig. gick till skolan, eller ja, cyklade. då var det den största sömnpillerlektionen någonsin, som alltid varje torsdag och fredag, samhällskunskap. även om man är piggast så är man tröttast när man går därifrån, har inte fått grepp riktigt på vad det är som händer... antaglien är det bara riktigt tråkigt. sen hade vi bild, och då målade jag lite. det var kul.

har också hunnit fixa kläder tills imorgon.
känner mej hyffsat rockig i det där alltså, asnöjd, eller ja det duger bra. ska fundera på om det blir tuperat eller våfflat hår. får se. kul som fan ska det bli tycker jag! mmhmm :D


mindre än 60 dagar...

... tills det är dags för oss i vita mössor och klänningar och kavajar att rusa ut ifrån våran sista dag i skolan! lite smålulliga från champagnefrukosten och överlyckliga utan någon egentlig anledning. jag längtar! då är studenten inte mer än ett sjukt stort faktum och tanken på att snart vara där får mej att skaka av en gnutta obehag och nyfikenhet. 

att jag fick detta på huvudet idag är att studentmössorna och kläderna har kommit! jag älskar min mössa :)) och jag älskar min tjocktröja med. mysipysi liksom. så alla 3er gick såklart runt idag och var helt hajpade. studenten liksom! det är nu det är på riktigt, kommer ihåg när man var liten och ville vara där.

nu är jag det, och har inte åldrats ett dugg i huvudet. eeeh, skoja(?). fattar fortfarande inte att det är JAG som ska ta STUDENTEN i år. SNART! är jag redo för det verkligen?? antagligen inte. men det är värt ett försök.

sjukt kul med mössan i alla fall, lunds modell äger sönder!
moohaaha.


chock!

först måste jag bara säga att jag har varit duktig.

eftersom jag snart är en väldigt fattig, skoltrött, hemmaboende och arbetslös student med kanske en mörk framtid inom arbetsvärlden, så har jag sökt till högskola/universitet. det trodde jag aldrig. aldrig! men det har jag gjort, i god tid var jag ute också. hela 9 timmar innan man inte får söka mer.

sökte kurser och utbildningar som har med idrott och hälsa att göra. är det något som jag kommer hålla på med länge och ha intresse av så är det det, inget annat skoligt är roligt liksom. (hehe.) kommer säkert inte komma in, men nu har jag sökt i alla fall, så då jag kan ha liiite bra samvete att jag försökte. och då vet jag att någonstans inom mig finns det ett litet, knappt synbart hopp om att jag har en engagerad framtid.

tro på fan att det är sant. chockerande jag vet.
sandra, vad hände?

första skoldagen

mm, den var verkligen inget att hurra för. åh, vill bara att det ska ta slut! kul med studenten, balen, slutspurten och massa annat! längtar :) gjorde inte många ryck i skolan idag, jag gjorde faktiskt ingenting. köpte en fanta på sista lektionen. det var det bästa jag gjorde under hela dagen. gott var det!

nu har jag städat hela min lilla bil invändigt. och det blev såå fint! putsat fönstrena, dammsugit, torkat instrumentbrädan, dammsugit ännu mer och putsat lite till. så nu är det utsidan som måste fixas, den är ju mattare än beiget så det är på tiden tror jag. och byta däck. sen är kexet laddat och redo för sommaren!

träning ikväll också.
kuuul :D




oj...

... det var minsann ett tag sen jag skrev!
man skulle kunna trott att jag har dött eller
möjligtvis blivit av med fingrarna.

(så att jag inte kan skriva alltså...)

så är dock inte fallet. jag är fullkomligt
komplett, hel och lever. det är najs.

tänkte bara om ni ville veta.
nu har jag inte lust att skriva mer idag.

tjohejsanhoppsansa!

hihi. hehe.


ooonsdag

kom nyss ur duschen! sköööönt. tag mej en löptur i det fina vädret. det var jobbigt och motvind och regn och sidvind och det var allmänt skitjobbigt. men hem kom jag! mötte typ 10 lastbilar på vägen ut till hamre. vad gör alla i hamre?? måste undersökas! haha, eller inte. skönt att springa i alla fall, invigde mina nya springbraller. asfräscha. och vilka mukkler man fick på benen! det var najs.

på röntgen gick det bra. det gick fort, fem minuter bara. sen blev jag medtvingad till ett plågosamt och mycket långdraget varv på ikea. men fick god mat så blev lite glad. sen åkte vi hem. nu behöver jag inte gå på ikea mer på ett bra tag, det känner jag det. känns som att det är aningen överskattat alltså.



mina älsklingar!



mina fiiiina skor :)

röntgen

idag var jag på vårdcentralen! åkte dit med min svullohälsena för att kolla upp vad tusan det är som har hänt. troligtvis att slemsäcken vid hälsenan har svällt och då har det blivit en bula på hälen. not najs. men ingen fara i alla fall, men för att säkra så att det inte är benvävnad som växer blir det en tripp till västerås för att röntgas. spännande! kanske blir genomskinlig efter det, vem vet.

efter vårdecentralen åkte jag upp till asplunds, klockan var strax efter tio och jag hängde med pensionärerna. det var trångt. jag förstår inte hur de orkar gå upp så tidigt! de är så hurtiga på något sätt, en annan vill ju bara ligga i sängen en hel dag utan att göra något. men kan inte sticka under stolen med att det är skönt att vara uppe tidigt. bara grejen är den att man har något att göra. vilket jag inte har för tillfället. så nu suger det... haha. ska ut i det fina vädret i alla fall. det är sooool :)


umbro rockar

fick mina skor. jag är kär. helt kääär.
vill egentligen inte använda dom, utan vill ställa dom högst upp på hyllan på den bästa platsen och bara sitta och titta. så himla glad är jag, plus att de satt soom en smäck!! gillas. conny kommer hem i helgen också, kuligt! och utgång på lördag. mer kuligt!

nåt som också var jättekuligt var träningen.
allt är bara kuligt just nu. ballar av stål slutade nyss och det var jättekuligt.
jag vill göra bus. det vore kuligt.


jag och ma sistah from anotha fatha.
det här var en kulig kväll i kroatien.
ha en kulig kväll/natt. kulikul.

klad tjej!

idag har jag varit och shoppat!! kuligt värre, hade bränt en asbra skiva, hade superbra sällskap av ullis och 3 stycken 93er i baksätet. vi stekte kan man säga. solen stekte också. och sånt gillar vi! blev en superbra shoppingrunda för min del. hittade mina efterlängtade löparbyxor, såna där tajta. så snyggt! nu fattas bara en sån där snygg vindjacka så är skitnöjd sen! blev också en kjol, leggings, underkläder, linne och sånt dära. inte så viktigt att veta kanske, men det var bra för mej iaf. jag är nöjd!

och snart är det träning!!!! jag har saknat fotbollen mest!! åååh. ska bli sååå kul, kom vara som en kalv när den kommer ut i hagen för första gången. iiihii :D och dagen kommer bli ännu bättre snaaaart då sandra kommer över med mina nya fotbollsskor från conny i norge!! JAG LÄNGTAR IHJÄL MEJ! hoppas hon kommer snart :D spännande! finns inget bättre än nya fotbollsskor!

jak är klad.



sandras klada ben som fick sol i kroatien!

hemma igen!

äntligen svensk mark :) skönt att vara hemma igen! även om jag har haft den bästa klassresan någonsin så är det superskönt att sova i min säng igen. resan har varit klockren, nu är jag mer nöjd med den än någonsin. det här gjorde vi riktigt, riktigt bra. jag är nöjd som tusan. det här gjorde vi så jäkla bra! haha, kan inte sluta vara nöjd. kroatien var grymt.

bilder kommer senare!

idag ska jag packa upp lite, ut och springa, köra lite bil(!) :DD och ta en skitlång dusch.
pusss


RSS 2.0