son of a gun

allting är färdigpackat sen länge. känns bra! mamma berömde mej med att jag hade en sån resvana. och jag antar att jag måste hålla med! börjar få fjång på det här med andra ord, älskar ju att resa så det är bara shyst beröm i mina öron. är riktigt taggad nu faktiskt, men jaa det är lång tid... dock blir det ju vad man gör det till och jag vill att det här ska bli en kanonresa och då ska det fanimej bli det också! inge hösäckskänsla på det här vill jag inte ha. pigg och glad hela veckan (för det mesta) har jag tänkt att vara. ska bli askul att se något nytt!


ca 21.21 typ.
okej. jag skoja. kom på lite grejs som jag glömt att fixa till och packa ner. jävla skit vad trött jag blir på mej själv. men är snart klar... eller nåt. orkar inte. har jag glömt nåt så har jag. vägde väskan också. exakt(!) 10 kg. så nu blir det inte en grej till alltså. blabla.. bye.

så ha det så bra här hemma nu va!
gonna miss ya'll!
hörs om en vecka ;)
BLÖTA PUSSEN!


walling!

en klassiker eller? :D


inte skola på en halv månad nu!

har slutat för idag! klockan är inte ens 10, sjukt skönt tycker jag.
lite onödigt att gå till skolan, men äsch, en halv timmes lektioner
har ju ingen dött av. tänkte att den här terminen har nog varit
den lugnaste och minst med lektioner genom alla år i skolan.
jag klagar inte kan jag lova. lite mycket fritid bara, skulle behöva
ett jobb och bli frisk så jag kunde börja bli lite vettig! det blir ett
senare problem minsann.

nu ska jag ta en kopp te och mysa ner mig i soffan. värsta stormen
ute, höll på att blåsa av cykeln på väg hem. hoppas det är grymt
väder i kroatien! imorn drar vi!! aaah :D


idag fick kexet stå i carporten. jag är duktig som cyklar när jag bara
har 1 km till skolan. jag slutar aldrig förvånas över mig själv!


sometimes goodbye is a second chance

tog tag i mej själv och började packa och plocka undan garderoben ifrån soffan. blev riktigt snyggt! nu ser man att det är en soffa, och det är ju bra eftersom det är en soffa. inte en garderob. så la fram lite kläder på sängen. får med mej ganska mycket ändå, och jag vet ganska så säkert att jag inte kommer använda allt. men om... chansen finns ju när jag har den grova klädångest som jag brukar ha. det har faktiskt varit rätt bra ett tag nu, men kommer bli värre och då måste jag ha något att välja på. låter som ett riktigt ilandsproblem det här. det är mer psykiskt faktiskt. så nu är väskan halvfull i alla fall. jag är på gång alltså! tjoho.

om en timme ska jag ta en liten promenad hem
till johanna och snacka skit och dricka te!
mysigt.

en låt som alla borde lyssna på är second chance med shinedown.
svinbra. finns inget bra klipp, så ladda hem eller nåt. värt det.
pussennn


fiskolja

ännu en skoldag i chilldagens tecken! känns som jag gör absolut ingenting när jag är där. tycker att den här linjen är väldigt slapp faktiskt, vad hände? jag vet inte... det kanske bara är jag. men jag kan knappast säga att vi har mycket att göra. jag har inte pluggat någonting på över två veckor tror jag. det är riktigt skönt. chill med andra ord!

upp på stan och köpte mej en massa grejer som ska med till kroatien. tvål och schampoo och sånt i burkar mindre än 100 ml. och det är ganska mycket, 100 ml, så det är inte så illa som det kunde ha varit. börjar hur som helst att gilla läget. köpte också fiskoljakapslar som jag ska ta två gånger om dagen så att mina leder inte är så stela och knäcks när de ska knäckas. för fattas nåt glid i ledkapslarna så då ska jag få fart på dem tänkte jag. tog dock tre månader cirkus innan det gav märkande resultat. jaja, det går. de där kapslarna/pillren kostar 1 spänn styck. så 6 spänn om dagen kommer nu jag att äta upp i form av fiskolja. typ. och sen fick jag höra att balen kostar 700 spänn (hoppas inte) så vet inte om jag har råd att äta 6 om dagen... får skära ner till 4 kanske.

jävla att allt ska vara dyrt. finns det ingenting som är gratis?
kroatien på lördag i alla fall, börjar se fram emot det!
fast en vecka är fortfarande lång tid. jaja. tjing.


ett skämt

fick reda på idag att det inte blir vanliga, rymliga och stora väskor. nej, får knögla ner hela mitt liv en vecka i den minsta av minsta väskor för att få med mej något. känns ju kalas. toppen. finemang. får köra på en träningsväska då, så man får med sig någolunda hyffsat med grejer. men rakhyvel, pincett och nagelsax är det bara att glömma. suck.

var i alla fall och klippte mej idag. blev bra. håret ser inte ut som en risbuske längre och det är ju alltid ett bra tecken. har ganska mycket utväxt nu, men har inte råd att lägga i nu och sen innan balen, så får ta och fixa det om en månad typ. klarar mej. får hoppas på mycket sol i kroatien så man blir lite blekt i skallen. det vore toppen! gratis blekning. iihoo!

charter <3

idag var jag i skolan. det var som vanligt.
ett tag var det skandal. vi åker till kroatien på lördag. vi får reda på att vi inte ska checka in något bagage, allt ska med direkt på planet som handbagage. liksom!! 10 kg för en hel vecka. och måtten på väskan ska vara pytteliten. får fan knappt med mej underkläderna i den. va äre för fel!? vi pratade i alla fall med erik sen, och jag hoppas att han förstår att det här inte funkar. det gör verkligen inte det. hoppas vi får checka in, det gör inget om det tar lite extra tid. vi har väl inte bråttom? ska liksom vara borta i en vecka!

om inte... annars vill jag åka charter!!

efter school fick jag med mej syrran till örebro! kom hem med de svartaste tajtaste jeansleggings (och enda) paret som jag haft. men de är såå snygga. zara är min nya favoritaffär. sen köpte jag ett par billiga tygskor på hm samt ett linne. köpte även nya hörlurar till iPoden så jag ska klara av ryanairsresan någorlunda bra... hata ryanair!



ett charterplan som nyss landat på kreta! (utan luftgropar på vägen.)



en nöjd charterhenke på chartertransferbussen från planet till
väskorna som var av normal storlek. (plus att vi fick våra väskor
snabbast av alla när vi landat på arlanda.) (sen gick vi åt fel håll så
tjänade ingen tid på det. men vi fick dem först.) vi borde få ha vanligt bagage!



nöjda chartertjejer i form av viqy och mej på charterstranden!

kanske överdriver chartergrejen nu? men är så sjukt irriterad. klart jag ska ha en vanlig stor, bra, trygg, säker och rymlig väska. går inte annars! varför föreslog ingen charterresa tidigare? hoppas det löser sej.

baby

det är massvis med jävla snö ute. det var vår i lördags. snö idag. blää. sånt här gör mej less. inte undra på att man mår som man gör! haha. men jag hoppas att det snart är borta! verkligen snart!!

var ner och hängde lite med tjejerna innan träningen, tog även kort som ska ut på hemsidan. blev hemskt missnöjd efter förra gången då det såg ut som jag bara hade ett öga. så gav det en ny chans och så brydde jag mej inte om att kolla bilderna, blir aldrig nöjd så nu skiter jag i det där. andra gången gillt hoppas jag på.

idag har jag fått skäll också. min syster höll på att bryta ihop för att jag hade tagit hem nya versionen av msn. helt knäckt var hon, och visst var jag själv inte nöjd alls över att jag tog hem det igår. men har börjat vant mej och det funkar ju så. men det här, snacka om att hon tappa nappen. och det sa jag till henne och då var jag tre cm från en snyting. förändringar är stora ibland alltså.

hehe. puss från en elak storasyster :D

go down

tillbaka i skolan idag! tänkte faktiskt, tro det eller ej men har faktiskt saknat skolan och mina söta klassisar lite. hur som helst, skönt att vara tillbaka. vi blev även klara med projektarbetet! riktigt najs. spana in resultatet på www.classroomservice.blogg.se!

på lördag sticker vi till kroatien. det är på lördag liksom, känns verkligen inte som det. men det ska bli spännande! det negativa är att det känns som vi kommer vara borta hur länge som helst... en vecka. kommer ihåg i tyskland förra året var vi borta i fem dar, och då kändes det som så mycket längre. för inte var det jättekul där heller. men får se, ska bli kul hur som helst hoppas jag! blir ju vad man gör det till.

så imorn ska jag länsa kontot och lämna in de sista 750 kronorna för resan. imorn blir det till naprapaten också! wii. ska bli skönt och bli knäckt. satans stel i nacke och rygg, plus att jag hoppas på lite nålar i höfterna också. blir bra! akupunktur is the shit. men nej, nu är det slutpladdrat. peace!

I bet you look good on the dancefloor

idag har jag inte gjort ett skit värt att nämna.
jag är så less på att gå här hemma som nåt annat apatiskt. tog mej ut på en kort promenad också, ska nog ta en till ikväll. när jag var ute och gick, tro på fan att det börjar snöa!? alltså. vad är det här? var det inte vår och skinnjacka alldeles nyss? lackar på vädergubben/tanten.

blir ingen träning imorn bitti i alla fall. nu ska jag bli bra frisk innan jag börjar springa efter en boll igen. men ska nog iväg och kolla på träningen och hänga lite i skolan. klarar inte av att vara hemma längre, känner mej instängd så måste ut!
hann med att kolla på lite bilder idag också, mysigt! är sugen på en fet resa i sommar/höst. det vore fett alltså.


sälen januari 2009


turkiet augusti 2008

nu orkar jag inte ladda upp fler.
kycklingtallriken med currysås lockar!

helgens beroende

legat inne hela helgen. ända sen torsdags eftermiddag. börjar äntligen känna mej någorlunda okej, och det är jag skitglad över! trött som fan på att bara vara. missade matchen idag :( men hoppas det gick bra för tjejerna! vilket jag tror att det gjorde. helt klart.

har lyckats att blivit beroende i helgen också.
- teven, datorn, mobilen. min enda kontakt med omvärlden. typ
- teven igen. bara för understryka hur mycket jag har kollat. kan hela tablåerna nu
- massa olika bli-frisk-piller
- alvedon i massor
- soffan är nu perfekt formad efter min kropp. gjuten
- näsdukar. näsdukar. näsdukar. jag fick nog de företagen att gå runt ordentligt
- näsdroppar, mina bästa vänner!
- tigerbalsam, te och honung
- glass

ska nog ta mej ut på en kort liten promenad så jag får in lite luft i huvet.
så blir det. är sugen på sommar!
tjings!


fan

jag är ledsen tjej.
har blivit förbjuden att spela match imorn, den enda ljuspunkten jag hade den här helgen har bara släckts ner helt oshyst. jääävlasjukdomshelvetesförkylning!! pajar mitt liv ju. blääää. smsade till håkan att jag inte skulle vara med, jag vet att man helst ska ringa men nu är det lika bra för det är nästan omöjligt att höra vad jag säger. hest, mörkt och grötigt. mina stämband är inte de spänstigaste nu kanske. svinmörk röst, känns inget bra och drar mej in i det sista för att prata, funderar starkt på att börja köra på viskningar eller teckenspråk. eller bara sitta där och lyssna.

ska väl ta mej en powernap nu kanske och sura över mej själv att jag var tvungen att bli sjuk. det värsta är också att jag ser helt misshandlad ut i ansiktet, värst var det imorse. svullen och små ögon och ja, allmänt svälld helt enkelt. faan vad jag hatar att vara sjuk.
DÖ HALSMANDLAR DÖ


vart ska vi sova inatt?

mm, nu sitter jag i soffan och gör mina föräldrar sällskap framför så ska det låta. men gömmer mej mest bakom datorn ;) och nu hoppade måns sönder glaset på golvet också. där ser man, spänning i så ska det låta studion.

var på vårdcentralen idag. tog halsprov om man man hade streptokrocker eller halsfluss. det var mamma som var nojig så lika bra att åka dit så hon kan sänka sitt blodtryck. hur som helst, när jag sitter där och sjuksköterskan har stoppat ner den där 10 cm långa topsen i halsen på mej så säger att hon: "åh. vad bra du gapar." jag som blir ganska förvånad tänkte precis säga något när jag kommer på att justja, hon grötar ju i halsen på mej. "ja, du vet, vissa gapar ju ingenting. men det här kunde du." haha, blev ganska så ställd faktiskt. ovanlig kommentar. men det var ju kanon! känns skönt att veta att man kan göra något bra i alla fall ,)

hade i alla fall inget av det där hon letade efter. och det var najs. så nu har jag kurerat mej med massa olika piller. och det ska gå att bli av med det här! sådeså! :D


toppenkul

hemma från skolan idag. inte jättesjuk men heller inte frisk, så tänkte att det är lika bra. kunde inte sova igår så var vaken till halv tre typ, kollade på oceans thirteen. brabra film alltså. sen somnade jag som en stock!

är hyffsat trött nu... plus att jag börjar få riktigt ont i huvudet av allt snytande. känns som man liksom fräter bort alltihopa i näshålan så att det bara är ett stort tomrum. inte att rekomendera. men halsen är bättre nu i alla fall, det är bra! ska ner till vårdcentralen halv två, kolla mina hatobjekt för tillfället: halsmandlarna. vore riktigt skönt om de kunde försvinna eller svullna ner lite. som det ser ut nu är det två feta pingisbollar jag har. inte undra på att jag har liten strupe!

ska snart dra mig inåt duschen en snabbis så man ser lite anständig ut och inte skrämmer ihjäl halva stan sen. för så som jag ser ut nu vill ni inte se mig, haha. ska vila lite först!
krya på mig.

burn

halsen visar att den finns. det är ju kalas. så här ont har jag inte haft på länge!

men slutgnällt nu. när jag låg i soffan på eftermiddagen och inte hade pratat på ett tag så ringer telefonen och jag svarar med den mest mörka röst man kan höra från mej. det är naprapaten som jag ringde tidigare i veckan, tror han blev lite ställd när han hörde mej, fick heller aldrig läge att säga att jag har ont i halsen... haha, men fick i alla fall en tid nästa vecka. sköönt!! äntligen bli av med lite smärta här och stelhet där. fast det jag önskar mej allra mest nu är att få tillbaka min röst + att jag vill bli hyperfrisk! missar aeroboxen på träningen idag :( blää. vill så himla gärna vara med, för det är typ asroligt! men icke. jag ska kolla på en liten stund i alla fall så att jag kommer ut härifrån, börjar bli tokigt rastlös och vill egentligen bara ut och springa skiten ur mej. missar antagligen pulstestet vi har imorgon också. mer väärdelöst? vill verkligen veta hur jag ligger till konditionsmässigt. men, får ta det en annan gång då.

okej, nu vart det lite gnäll till... men nu är det ju så att vi bor i gnällbältet så då är det ju accepterat!
eller...? ;)

ska snart åka.
tjing!


fryser som aldrig förr

jäklar vad sur jag är på mig själv som blivit sjuk... suck. skulle inte ha tränat igår! faan, ska aldrig mer tänka att "liiite halsont, det går snart över". för det är då man blir sjuk. då skiter sig allt. blähää.

käkat två glassar i alla fall, päronsplit är underskattat. knarkat de där bedövande halstabletterna för 54,90 spänn för 30 stycken. rena råånet! och nu är det så illa att de inte ens bedövar halshelvetet. då är det illa. känns ju inget vidare heller, för mina redan äckliga, svullna halsmandlar är liksom skitstora. och känns som att det är dem jag sväljer när jag sväljer. liksom det är inte shyst. det är inte okej är det inte! tog nyss två alvedon så jag hoppas jag blir helt bedövad i hela kroppen. och fan om jag får feber. då blir jag ledsen tjej.

men ska försöka förgylla den här eftermiddagen med teven. igen.
förresten så är "ballar av stål" jävligt roligt

jävla cphals

dööö halsmandeljävlar, dööö!
orka ha ont i halsen på 2 redan alltför stora halsmandlar.
fan!!
död åt halsmandlarna!

stricken

åh. vilken skitkväll helt ärligt. är så trött och rastlös att det börjar spåra nu! känner mej liksom lika trött som man brukar vara runt tolv kanske, inte det mest ultimata när klockan inte ens slagit sju... så längtar tills efter greys anatomy då jag ska krypa ner i sängen på en gång och sova som tusan. det behöver jag, annars kommer jag inte vara särskilt trevlig imorn. måste ha sömn liksom. det här håller inte. så ja, god natt i förtid.

bjuder på en bra låt.
 

you spin my head

åh, har världens huvudvärk. totalt galet.
så ska lägga mej och softa snart. skolan, gick både fort och sakta. träningen var roligast. som alltid. hade meditation på religionen, rätt skönt faktiskt. bara koppla bort. och nu är jag trött och ska kolla på teve och käka mellis! kanske en promenad i det najsiga vädret också... mja, låter lockande! ingen träning ikväll, hoppar spinningen. kommer ta kål på mej själv annars. så nu är det rehab i soffan en stund! och det här var bara ett inlägg som återigen dryper utav idétorka. märks det? 
tjingeling!


solen is up. det is very najs.

har dragit mig in i det sista att börja på religionen... men känns som att jag måste ta tag i det här nu. ska görat fort så att jag snart kan inta "död mans position" i soffan, är yogaspråk som betyder bara ligga still. och det är soft är det. den bästa yogaövningen tycker jag!

om fyra timmar bär det av på träning. tills dess har jag inte en grejs att göra, så händelsefattigt liv. men det ska jag inte säga till mina föräldrar! då kanske man får göra något istället, så lika bra att knipa och se upptagen ut. hehe. för just nu pallar jag inte med någonting. men ska göra religionen så jag hinner sova lite! ett plus på idag också för att solen skiner!! våren är kommen, haha! äntligen. vårkänslorna svallar över och jag hoppas att helgen kommer snart! det gör den dock inte eftersom det bara är tisdag...

men jaaajaaa, slutbabblat och svamlat för mig.
nu ska jag göra något viktigt! typ.
pussssen

mitt lilla kex

idag när jag åkte hem från skolan i pärlan så kände jag att pärlan behövde ett nytt namn. lite mer klatchigt så där, för det känns som att alla döper sin bil eller cykel till pärlan. jag vill ha något mer eget. så då kom jag på det, som en blixt från en klar himmel så kom det: kexet! liksom, det är ju hur bra som helst! reg.skylten har ju XKX, och det låter ju lite som kex. så kexet it is! känns bra, ännu bättre nu när det är officiellt.



kexet f.d. pärlan!

kalassöndag

var iväg på 53årskalas nu på eftermiddagen! trevligt. det var ju 40+ igår på krogen, så fick höra en hel del om en massa människor som jag inte känner. riktigt intressant! kan ju alltid vara bra att veta liksom om de någon gång skulle komma på tal så har man ju alltid något givande att lägga till i diskussionen. fast det tvivlar jag oerhört mycket på. jag satt mest tyst och lätt dem babbla. har kommit in i det stadiet ibland när jag bara kan skärma av, det gjorde jag idag. när vi satt där så kom det på tal om att lasse stefanz hade en partyskiva (party & lasse stefanz?) med expressen idag. för endast 10 kronor!! kan ni tänka er! vilket kap! (vi åkte självklart efteråt till statoil så  att mamma kunde köpa den...) och så klart åker den där klatshiga, svängiga skivan fram och in i stereon. svängigt! vilket jäkla håll-i-gång-kalas det var! ni skulle vart där.

för att reda ut vissa frågetecken. jag har inget emot lasse stefanz, jag känner bara att jag inte har åldern inne riktigt än för att kunna tycka det är svängigt. kalaset var mysigt. tårta och det köret, paketöppning och ja, ni vet. men sen när lasse stefanz kom in i bilden så kändes det lite som att det hade gått för långt. ville egentligen bara skratta ironiskt åt dem och säga "ni låter som ett gäng pensionärer". för jag trodde först att de skämta. men icke. så jag knep ihop i rätt ögonblick och pinade mej igenom de 5 svängiga låtarna vi hann lyssna på.
men tårtan var god.



lasse och grabbarna!

in med det nya och ut med det gamla

har raderat en massa gamla inlägg från bloggen nu. känns helt ärligt asskönt. funderar också på att göra en ny, för att få bort den töntiga addressen som jag tyckte var skitbra när jag skapade bloggen när jag var liten (17år). haha, ett lite bättre, enklare och mindre larvigt namn vore något. men så noga är det inte egentligen. äh. nu kör syrran guitar hero. på hard. ser lite knackigt ut måste jag säga. ska nog kila dit och visa vart skåpet ska stå! jag är ju som sagt grym.

man ska aldrig vara någonting man inte är.

och så vare söndag

har sovit ruset ur mig. fett najs.
blev ultramys hos ullis igår! kollade på melodifestivalen och nån film på fyran, trevligt värre! ställde även upp på att skjutsa mina päron som skulle på 40+, lät högre än högst i bilen. så det var helt enkelt chill.

sugen på en löptur! men blir max en promenad för har känningar i baksidan av låret... så ska vila så jag kan träna båda passen imorn. orkar inte vara skadad... men det är inte så farligt! och lite smärta dör man ju inte av ;)

ska på kalas också, sen måste jag ta tag i pluggandet... får se hur jag gör. är inte så direkt haj på att plugga samhäll nu. prov imorn. blää. haha, omotiverad tjej?



the hottest brudarna in stan.
(?)
hur som helst är jag sugen på sommar!

live from sandra

ååh, folket. nu är det en väldigt, vääldigt mätt tjej som skriver ännu ett ovärdefullt inlägg om ingenting. jag känner mej mer bakis nu än imorse... inget vidare eller? näe. men jag är inte bitter för det inte! fortfarande värt en bakisdag/kväll för gårdagen. längesen det var så kul och timmarna bara flög iväg.

idag slog jag på stort och städade mitt rum. det blev finfint. johanna kom och underhöll mej en stund så då gick det lättare! allt jag vill nu är att bara sova... typ. sov lite på dagen när jag skulle kolla fotboll. united fick storstryk av liverpool. vad hände?? the man of my dreams man var med, fernando torres. och då känns det lite underligt att hålla på united samtidgt jag hoppas att torres ska vara grym. men håller bara på torres, inte liverpool. nevah. a, storstryk blev det. så känns bra att jag sov bort den matchen ,)

nu ska jag pudra näsan lite, sen styra kosan mot ullis för melodifestivaltittning. det jag behöver just nu. toppen! men först shoppa chips! ha en bra kväll!
pusssss!


var det någon som sa sliten?

hej tjolahopp!
igår var det studentfest ju. var råtaggad rakt ut i fingertopparna och ändå ner i tårna. det var jag verkligen inte ensam om vill jag säga! började stabilt och starkt hemma hos henke på förfesten. svinkul bara där. det hade räckt för mig om inte krogen hade funnits, men nu gör den ju det så det kan ju bara bli bättre då liksom. (oftast. eller ja, mer sällan men man hoppas ju i alla fall.) så vidare mot krogen med viqy, carro och ulis. kanonkul! (y). vi var först. men då missar man heller ingenting. sen kom det folk och folk och lite mer folk. jag tyckte det var jättemycket, men sen vet man ju inte om det var för att jag såg allting dubbelt eller om det berodde på något annat. hur som helst hade jag riktigt roligt och det vare värt att vara lite bakis idag på matchen :D :D

så somnade vid 2 kanske, vaknar 4 och sen vare svårt att somna om vill jag säga. var med ens taggad till matchen samtidigt som jag var arbogas tröttaste tjej. men somnade väl till till och från så. matchen gick i alla fall skitbra. jag fattar inte. det bara flöt och vi spelade som ett lag. det var så rolig, då glömde man bort det tunga i kroppen sen igår. kan inte annat än att säga att det var den roligaste matchen på länge!! både kul att se och att spela. toppen! kanonkul (y).

och nu har jag sovit och skrivit av mig! skönt!
nu ska jag göra nåt annat som jag inte riktigt kan sätta fingret på riktigt än eftersom jag inte vet. antagligen städa mitt rum...... boring. men, ja. pussens!


IDAG SMÄLLER DET!

hade avslappning på hälsa&pedagogiken. gick ju inget vidare när man vill vara hypertaggad tills ikväll! så när vi lyssnade på bandet och skulle blunda gick det inget vidare att bara slappna av. kände att hade jag varit hos en psykolog eller nåt hade jag väl blivit diagnotiserad med stressymtom. ett exempel när rösten pratar sakta och fint till ljudet av en perfekt stämd gitarr och man går på stranden. ensam. första reaktionen i huvudet blir "vadå ensam på en strand? jag är aldrig ensam!" så då tänkte jag på det ett tag. sen såg man tydligen ett hus längre bort mot stranden. och man börjar sakta gå bort mot huset. reaktion igen "vadå gå!? jag springer!". så nej, jag är inget bra på att slappna av. i alla fall inte idag!! för nu är jag så taggad så det är sjuuuukt!!! :D:D

ha en grym kväll alla!
ikväll är det no limits!!
(skoja, match imorn. men känns bra att säga no limits.)
party on people!!
love and laugh!


sometimes it's better

har tänkt vidare på det dära "modell-för-en-dag." känns som att man klarar sig utan det. och så tänkte jag på att jag är sjukt mycket mer sugen på festival i sommar och lägger hellre mina pengar på det. ger mer i längden liksom. så hellre festival än modell. typ. så känns det nu, men ska fundera lite till, men festival känns ju så jävla värt. så är det bara.

idag var det då konsert i aulan! rock fan. asroligt, och ännu roligare när det är folk man känner!! riktigt bra var det :) me like! kunde ha varit lite mer stagedives tycker jag. lite ont som sånt. men, ioförsig så kanske inte lilla aulan på vasa är den ultimata stagedivescenen. kan ju slut olyckligt om man landar på stolarna i aulan... lite brutna ryggar och sånt där. men jäävligt coolt hade det varit. inte med brutna ryggar och det, utan coolt med stagedive. alltså. hehe. men bra var det! så nu ska jag chilla lite, om en timme blir det till götlunda för träning och sen ska jag slöa bort kvällen i soffan. längtar tills efteråt.
wazzaah!



måste se sälenfilmen alla snackar om!! snart! den verkar så bra :)

go morrn!

nyvaken tjej här!
väcktes nyss av att telefonen ringde. svarade sluddrigt mitt namn och undrade vem så ringde så här tidigt på torsdagsmorgonen (9.43), hörde först inte någonting eftersom det var en mysko dialekt och mina öron var inte inställda på något, så första delen av samtalet sa jag bara "ja, mm, okej, jaha, okej." sen fattade jag att det var från det dära "modell-för-en-dag". så fick tydligen en tid inbokad i april för mej och 3-4 till, bara sådär, minnet svackar lite på hur det gick till alltså... men ja, frågan är nu om man har råd att punga ut massvis med pengar på resa till stockholm, några bilder och lite make? frågetecken. ja, ska smaka lite på den karamellen och sen får jag se helt enkelt. är veckan efter kroatien så jag tror min plånka kommer eka lite då. men, ja får se. fick jag något att klura på!

nu ska jag bita in i frukosten!
love.

important stuff

spinningen ikväll var jobbig som satan. jag och ullis skulle ha kunnat bilda ett eget niagarafall så mycket som det rann om oss. haha, eller kanske inte så grovt. ville bara understryka hur jobbigt det var. och blir alltid lika lättad när ledaren säger "och så drar vi ner på tempot och går in i fas 1". alltså då man sitter och cyklar och sänker motståndet. det är bäst.

nu ska jag krypa ner i kojsen. sovmorgon!! ett litet plus på imorn är att klassisarna och några till har spelning i aulan. spännande! tror det kommer rocka fett.
peace!





SNART DAGS...

... för STUDENTFEST!
taggad som faaaan (fortfarande!) för party och fett kul ska det bli. YIHA!

värdelös dag i skolan? javisst. träning imorse, religion och matte. sen någon slags info om högskolan. kommer inte ihåg så mycket förutom att skillnaden mellan högskola och universitet var att man kunde forska på universitetet. jahapp. det var ju givande som både jag och andré sa genom hela infostunden. riktigt givande.

efter skolan sov jag en stund, efter det åkte jag och syrran till köping. kom hem med strumpbyxor som jag tänkt ha på fredag. men jag är sämst på att välja kläder och gjorde ett tappert försök att klura ihop något för en liten stund sen. gissa hur det gick? käpprätt åt helvete. vore skönt om det kunde vara mjukistema på krogen någon kväll. allt skulle bli så mycket enklare...

men nu har jag inte tid mer att sitta här och slösa tid. ska träffa ullis om 20 minuter och då är det spinning på schemat. najs. vet en tjej som kommer somna trött och sliten ikväll.
kilevippen!

my man!


there's nobody in sight

mmhmmmh. har inget att skriva, men skriver ändå. otippat? nej, inte precis. jag får väl försöka komma på något vettigt att kladda ner. (vilket jag tror är ytterst tveksamt.) jag kan ju prata lite om vädret så länge liksom. det snöar som fan. jag blir skitirriterad. alltså, vad är det med vädret? har den/det inte fattat att vintern är slut och det är nu det ska bli varmt? om jag bara visste vem som bestämde skulle jag säga till. utan att tveka! blir inte roligare av att det är träning i det här vädret ikväll. roligt med träning men inte med snö. blää. det snöar verkligen mycket :( blir så ledsen...

men nu ska jag tänka på något bra! typ.... som att det.... är... STUDENTFEST på FREDAG! jag är så taggad att jag snart svimmar av överenergi. för varje minut som går så blir jag mer och mer taggad och jag skulle kunna börja förfesta nu!! eller okej, liten överdrift för att understryka hur taggad jag är. men ba ge mig fredag nuuuu! det vore tummen upp! (Y)

men nu ska jag vila lite innan träningen. är taggad för att inviga mina skor. skönaste!
puss och klapp på rumpan från den mest intressantaste bloggtjejen i hela vääärlden.
                         hehe.


yogasandra

är hemma för en dusch, har nämligen lunch nu så jag passade på. hade yoga på första lektionen idag... det är jobbigt alltså. det är bara statisk styrka hela tiden. skitjobbigt. plus att varje gång man hör: "och så går vi upp i stående hunden." vill jag bara lägga mej ner som en slapp mask eller alternativt skjuta hundjäveln.

nu ska jag fixa i ordning mej lite så man ser levande och anständig ut, sen kila, eller jag menar glida, till skolan för att fylla magen med skolans mättnadsfattiga kolhydrattomma makaroner. ser fram emot det. orkar ändå inte laga mat hemma så. katjing!


nööjd tjej

kom hem nyss! efter sponsorgrejen sökte jag mej till mc donkan tillsammans med viqy och amanda. mysfaktor. riktigt gott med lite oboy och glass. mumms! är det något som danskarna kan så är det mat. (idéen snodd från donkan i danmark). kungliga!

fick, precis som jag ville, med mej ett par nya löparskor. sitter såklart här och har dom på mej och provar lite! supersköna. återigen ett toppenköp. jag börjar få fason på mej själv! tummen upp på det va. ett litet plus på mej själv igen, då det hade sagts att om man köpte något från nike över 300 kronor så fick man en underställströja, värd 300:-, eftersom jag köpte löparskor från nike så borde det ingå. eller hur? nike som nike. så jag går fram till killen som har hand om fotbollskorna.

- du, jag har köpt löparskor. ingår det en sådan där tröja då? undrar jag och pekar lite.
- nej, bara för fotbollsskorna, svarar han.
- men det är ju nike, sa jag och plockade fram mitt finaste leende och mina hundögon och ser allmänt skittrevlig ut.
- tyvärr, men så är det inte sagt.
jag går iväg med sänkt huvud och ser nu istället allmänt ledsen ut. 10 meter senare hör jag en röst:
- men du! vänta. följ med här, vi gör ett undantag! säger killen och jag följer glatt efter och får min tröja.

nöjd tjej efter sin triumf, javisst. så hem kom jag med underställströjan som andas, som jag egentligen inte skulle ha. det är toppen! rent tekniskt sett har jag tjänat 300 spänn. (y. sen var det en annan sak att den satt tajtare än tajtast och att han på bilden hade 47 magrutor. men. ja. den andas ju i alla fall.

touch you right now

hello people!
började dagen med en sovmorgon till 10. fett najs om jag får sägat själv. åkte till skolan vid 13, pratade lite med erik om mej och matten och så. tror att jag kan fixa det nu. eller tror och tror, jag ska. så är det bara. hälften kvar sen är jag klar. rätt patetiskt att det tagit mej mer än 1 år... men, nu börjar det lida mot sitt slut i alla fall. äntligen!!!!!

sen på eftermiddagen lirade jag lite guitar hero och ska snart laga mat. ikväll är det sponsorkväll i götlunda. coolt. liksom, sponsorkväll. så viqy kommer vid 7 sen drar vi ut dit. ska bli kul! behöver nya löparskor. så bäst att passa på! ska bli riktigt roligt i alla fall så :)



ännu en fet tagglåt!!!
sitter och taggar som faaaan till studentfesten på fredag. åååh, så kul det ska bli!!

justja. pratade med min morbror conny i norge. han har fixat nya, dyra fotbollsskor åt mej! han är ju sponsrad av umbro så det är toppen. inte bara för honom utan för mej också ;) vilken lycka. skitspännande också när jag inte vet hur de ser ut :D åh.

matchdag

spelade match imorse. kallt, snöigt och kaxigt motstånd. svinjobbiga jävlar det där. men det var frövi, vad annars kan man förvänta sig? förlorade tyvärr, men spelade stundtals riktigt, riktigt bra. och då, när vi antingen spelat sönder eller igenom dom, ja, då var de i gång att psyka oss? men alltså. sånt där blir jag bara så trött på. kan man inte bara spela fair play rent av? men nej, för vissa lag funkar inte det. hur som helst, en köttig match, missade frilägen för min del och en del skrapsår och blåmärken senare sitter jag här helt slut. helt sliten. men kul som fan var det!

jag och ullis tog oss upp på u-lagsmatchen på vallen. kallt och regnigt var det om någon undrade över vädret. så nu tinar jag lite, ska snart lägga vantarna på guitar hero tänkte jag. sen ska jag förbruka min kväll i soffan. det blir toppen!


right round

blir nog en skön hemmakväll i soffan. behöver ha lite lugn och ro känner jag.
plus att det blir att tagga till matchen imorn bitti! skitnervös. första matchen på
11-mannaplan och full tid. puh! men det ska gå! så jag taggar med den här låten
som vi poppade som tusan på rummet i danmark! (när den väl gick på the voice
vill säga) nu är jag taggad för både match och party! må detta bli en grym vecka!! :D


what if i fell to the ground

och fy satan vad jag sov inatt. slocknade innan tolv och vaknade ganska precis tolv timmar senare.
jaha, då har man sovit bort ett halvt dygn!! det är länge det. hur som helst så behövde jag sova... har minst tappat 9 timmar sömn i danmark, så det var skönt. drömde inte ett skit utan sov läskigt djupt.

nu har jag dödat den lilla tiden som var kvar på förmiddagen genom att spela guitar hero - world tour. tiden bara springer iväg, men har som sagt inte så mycket för mig idag. har på något sätt börjat känna mig instängd och fast i skolan... det är så mycket jag vill göra, men känner mig obehagligt begränsad till att vänta tills efter. men jag vill inte vänta! jag vill börja hitta till mitt liv nu, inte gå omkring att vänta på det. så nu känns det faktiskt skönt att det är mindre än 100 dagar kvar. för sen är man fri. då finns det inga begränsningar, inga måsten. både skrämmande och spännande. jag börjar känna mig mogen eller vad man ska säga att ta klivit från skolan och göra något som jag själv väljer. skolan har varit toppen, men det är på tiden att man börjar få en utmaning i livet.

oj, djupt.
jaja, ska väl ta och göra något vettigt. som att packa upp kanske....

homecoming

börjar inte helt otippat med att berätta att jag är hemma! har ju, heller inte helt otippat, varit en sjukt bra vecka. bra folk, bra mat, bra träningar och matcher, bra kul, bra trött, bra umgänge och allt var bara bra! såå kul gäng! kan inte trivas mer än man redan gör. så jag har haft det toppen, så kan inte påstå att jag är överlycklig över att vara hemma nu.... men det är skönt. trött som tusan bara.... men hade lätt kunnat stanna en vecka till! :D helt klart. kan ju inte klaga på våra grannar heller. hehe.

nu blir det bara chill i soffan, och någon gång ska jag ta tag i att packa upp.
om jag orkar vill säga.


blir chill i en vecka nu!

snart färdigpackat. har lite pill att fixa till innan det är helt klart!
är i alla fall klar med det viktigaste, ipoden! musiken är där den ska och jag är taggad!
alltid lika roligt det här!!!

har hunnit med lite smått idag.
äntligen firat jenny! blev mys, snack och bubbel med tjejerna. härligt :)
hann med en löptur mitt i all packning också. duktig tjej!

ja, har väl inte så mycket mer att säga att jag ser framemot det här något grymt mycket!
mindre än 14 timmar kvar tills vi rullar!! skönt!
ruskigt skönt att komma iväg och bara tänka på fotboll. avkoppling på högsta nivå!
riktigt roligt! börjar känna att jag är äckligt positiv, men gillar det här så mycket! haha.

så vi hörs om några dagar folket.
puss på er!


sista dagen på lovet.... eller? ;)

cupen igår var okej. domarna sög. de sööög verkligen. vi spelade mestadels bra och hade ändå roligt. synd bara att domarna ska förstöra matcher... hatar det. hur som helst, bra spel och bra fart ändå. hur det gick för mej har jag ingen aning om, väldigt svajigt. ibland bra, ibland... ja, nåt annat. men blev utsedd till matchenskämpe (ja, det stod så på min tischa jag fick. matchenskämpe. mellanslag? eheh.) så det var lite najs! en ny tischa liksom!! :D men nu är jag trött på futsal. vi var tydligen det enda laget som inte var med i någon futsalserie, och de andra var ändå inte överdrivet bra så det känns skönt. men jag längtar ut nu. på gräs, stora ytor, bättre koll och lättare att spela. det är guld! fast behöver inte vänta så länge!! åker ju om mindre ett dygn! längtar! ska bli så sjukt skönt att komma bort. är så trött på allt och det mesta.

RSS 2.0