shoppat och klart (för den här veckan)

oja! blev i säng sent igår, var taxi så blev en runda på stan och körde päronens kompisar, sen farbror och faster långt ut i skogen i valskog, sen hem med jonte och sen hem med mej själv. stupade i säng halv tre. men kul vare :) gillar å kö bil alltså!

idag blev det som sagt en tur till TP, tuna park, med syrran, sara och johanna :) najs! hittade mycket: två tröjor, kofta, mascara, halsband, sjal, jeans, två par skor, tshirts och lite annat. så där rök pengar. har nu stillat mitt behov en aning, men blir nog en sväng snart igen kanske? haha.

i alla fall så har jag bestämt mej för att inte köpa någon bil riktigt än... tror jag. jaja, är inte i jättebehov av en bil. men ja, nä, ja jag vet inte. men just nu vill jag ha saker och kläder, plus att jag måste till frissan för klipp och fix i håret, går på en hacka det med. prioritering får det bli. jaja, nu ska jag väl bumsa i säng snart. skola igen imorn, lång dag! usch!

I'm a striker!

yeeeeeeees I sure am!

nyss varit iväg med julia, johanna och jenny till örebro för att fira sara :) mysigt, roligt, härligt och spännande!
rövade bort sara, hon hade inte en aning om vart vi var (kan ha berott på att jag körde kringel-i-krok-vägar och fintade bort henne totalt). hehe. men hamnade tillsist i örebro på strike & co där det blev bowling och käk :) mysigt!
jag fick 4 strikes i rad! I RAD! liksom, det är så grymt :D jag är fan bäst. hehe. och inte helt oväntat vann jag, hehe :D
om ni inte tror mej, så kommer bildbevis inom kort!

hade en härlig kväll med tjejerna och nu ska jag vara taxi all night. hihi :) kul. gillar att köra när det är mörkt. och så är det kul att ha en massa folk i bilen så det blir kanooon! nu ska jag halvslagga i soffen.

imorn blir det tuna park med johanna och sara. tänkte kolla med syrran om hon ska med då också :) tror att jag lovade det så det är bara att hon trycker in sej i bilen också. blir bra. nu ska det sprättas pengar! bilen kan jag sluta tänka på ett tag, jag kan cykla, halla allah liksom, hur långt har jag till skolan? och inte gör jag så mycket annars heller att jag är i behov av bil. vore dock för höstvädret. menmen, nu är det bara en sak (eller flera) som jag vill ha: nya kläder!

/ sandra a.k.a the 4 in a row strike

did you ever think

först och främst ska jag börja med att berätta att jag räknat fel på antalet veckor kvar till studenten. men det gör inte så mycket! för nu tjänade vi två veckor på två dar! woho. går det så här fort är vi snart ute ur skolan. hehe. nej, men det är i alla fall 41 veckor kvar. såpp, då var det klarat. exakt 41 veckor kvar tills studenten alltså. sker den 12 juni 2009. och jag tänkte lite påt idag också. studenten... alltså. det är så att jag längtar ihjäl mej till studentveckan, studentfesterna och studentdagen. självklart! men. sen då? vad ska jag göra när den där dagen är över och jag har tagit studenten? vad ska jag göra då? är det då livet börjar på riktigt, bakis efter att ha supit sej nöjd över att man pallat 14 år i skolan eller hur långt det nu är? är det då? jaja, det får jag väl ta reda på eftersom. just nu är det ju långt kvar. så jag hinner nog fundera ut något. eller? haha. jaja.

idag vare skola igen som vanligt. börjar bli en vana det där... haha. sovmorgon, några lektioner du vet. pannkakor till lunch. ja, sen vare lektioner och sen vare slut på den skoldagen. visst. så hem, sen la jag mej i soffan och kollade på sex and the city. verkligen najs. sen vart det träning ett tag. och det känns verkligen att jag har alkoholiserat ner min kondition kan jag meddela. så bara börja bygga upp den igen då. suck. den som var så bra innan. men, självförvållat så. benen är tunga och stela och jag känner mej trött jämnt. ett tecken på att jag måste ta mej ut i spåret nån dag här. när jag känner att jag är frisk nog, imorn kanske. vore skönt. efter träningen blev det bara häng och nu ska jag slänga mej i säng, hehe det rimma, och sova. för imorn äre freeeedag! all day long. skönt för då är det helg! och första hela skolveckan är avklarad. skönt! hm. ja. nu ska jag sova :D

GRATTIS KOMPIS 18 ÅR :D
























no, I don't have a gun

nirvana strömmar ur högtalarna. riktigt skön låt så här på kvällningen. come as you are. mm!  very good.

skola och sånt där idag. hade årets håltimme, tio till halv ett. givande! näe, så jag var smart, och passade på att kila hem och duscha då istället än för att gå upp tidigare och duscha innan skolan. jag är nöjd. det gjorde jag bra, hehe. sen tillbaka för käk och några lektioner. engelska som var ett riktigt sjujädrans sömnpiller. fick lyssna på någon text som var knäpp, och ja, så mycket förstod jag. typ. lite mer kanske, men ändå. så jävla tråkigt. jag som gillar engelska! menmen, engelska följdes av den riktiga energin man får genom matte d! fy fan, jag gjorde en bit av en uppgift. på en timme. bra gjort. trean kommer gå galant för dej sandra när det gäller matte d. very good! not. fyfan, plus de hära hemmauppgifterna som vi ska lösa och räkna hella kittet på hemma. fuckat. ursäkta ordvalet, men det är fuckat. sen hade vi energigrejset som vi inte blev klara med förra året. haha, alltså. min grupp är värdelös. härliga personer men så jäkla värdelös i ambition räknat. haha. alla kan mer eller mindre men ingen vill göra mer än den som gör minst. haha, och det är jag. haha, bidrar inte mycket till den gruppen mer än min mycket positiva syn på saker och ting. haha. det är jag som är pelaren i vår grupp. haha. näää. nu ska jag sluta berömma mej själv och börja göra mej klar för att sova! det är jag värd efter en dag som denna.

justja, lite möte med tjejerna om lite grejer sådära. så kul! haha, jag dör av skratt så fort jag tänker på jenny i telefon. hahah. vilken stjärna :D fick också mer bilder från turkiet!! vill tillbaaaaaaaaaaaaaaaaaaka! nu!
vem vill inte tillbaka när man ser den här bilden liksom. ååh. troligtvis den bästaste veckan!


43 veckor kvar till studenten!

hejhejhallå.
nu sitter jag här igen med ännu en mycket betydelsefull dag efter mej. eller? mja, både och kanske... i skolan gjorde jag nåt vettigt och tog bort fysik a. var inte godkänd i den från förra året, så tänkte att jag nog varken klarar eller orkar ta tag i det i år också. hon försökte pröva att övertala mej... hon gav mej en "ska-du-verkligen-kasta-bort-din-framtid-såhär?"-blick. men jag var som muren. iskall och stenhård. haha. behövs det sen kan jag läsa ikapp det. men eftersom jag inte vet vad jag ska göra senare med mej själv sparar jag lite tid på det här. just nu i alla fall. så det känns skönt att jag gjorde så. då kan jag ägna mej mer åt alla b-kurser jag läser plus matte d. räcker bra, hade poäng extra (även om det inte behövdes) men det känns lite betryggande också. kanske läser nåt extra i vår sen, we'll see.

justja, tog en tripp till donkan med jonte och henke på lunchen. käka glass. hade så sjukt ont i halsen, usch! fick köra jontes volvo också. haha, hade självklart inget körkort med mej. tänkte äsch, kommer ingen polis. fastän jag var lite ängslig, men jonte och henke övertalade mej. när jag är i rondellen vid resmat, vad ser jag i backspegeln? polisen. såklart. varför inte? haha, men hade tur och de svängde av. puuh. haha, låter som jag var värsta nervös. men det var jag inte!

sen kom jag hem, var sugen på att göra nåt än att bara ligga i soffan. tänkte mej en promenad. men icke. somnade och sen vaknade jag och då regnade det. så då blev det tisdagsdepp. känns bra! guuud, jag måste ut härifrån, imorn måste jag göra nåt. usch, kan inte sitta här och häcka. och inte kan jag träna eftersom jag har smygont i halsen. åh. men får väl stå ut lite till. snart frisk! snart! måste. bli. friiisk!!

haha, jag behöver sömn. skolan is killing me! mentalt endast. men jag gillar min klass. och bara 43 veckor kvar! sug på den ni. gjort på ett tjillvipp. eller? det fixar vi! det gör vi (:
night.


wont let you fall

mm, lyssnar för fullt på chris browns dänga forever. lite sliten kanske den är, men så bra. den mår jag bra av. åh, nu hoppade den över till arctic monkeys låt teddy picker. mycket bra den med. very mucho!

nyss hemkommen från skolan, eller ja, var väl en halvtimme sen. har lagat mat, makaroner och falukorv. jag är inte hungrig. vet inte varför? men näe, så tar fil och grovt bröd innan träningen. är inte alls sugen på korv. jag tror inte jag tycker om det egentligen. haha. dagens upptäckt, dags att anteckna? haha. så ska väl återhämta mej en stund nu i soffan efter en påfrestande dag i skolan.

justja! glömde nästan det viktigaste! vi tog skolkort idag. undrar hur det blev. det blir aldrig som man tänkt sej har jag märkt. porträttbildernas tid för mej är över, haha, inte för att jag haft någon vidare porträttsframgångar enligt mej själv. men fy, det där kortet vill jag nog inte ha. kollade som hastigast på bilden och sa: den duger. tog pappret och gick. åh, orkar inte med sånt där. haha. får väl se resultat och kan granska allt ordentligt senare. haha, men hoppas klassbilden blev ok i alla fall. sista klasskortet liksom. sorgligt... men sen så kom vi på att, hallå! vi tar ju studenten snart, och då blir det ännu ett klasskort med oss när vi är som allra finast plus att det blir nog ett slående studentporträtt. eller? haha, men åh, vad jag längtar dit (: och ändå inte. jaja, nu är det en bra bit kvar. nu ska man bara ta sej igenom höstterminen. ska gå! men det blir tungt kan jag lova. skoltrött efter tre dagar. det är bra jobbat. men också sista höstterminen!

nej, nu är jag för trött för det här. bara sluddrar iväg. tjarå.

i biltankar

vart ju en sväng till eskilstuna och spanade på bilen. den var söt :D en golf. och röd. och väldigt fin för att vara 20 bast. kul var det att köra den också. och väldigt lätt att slira på kopplingen. haha. den funkade fint helt enkelt! ett bra val om jag ska köpa bil, känns skönt att ha börjat spanat lite. är inte dirket i ett stort behov av en bil, men i torsdags när skolan började och det regnade ofantligt mycket önskade jag tyst för mej själv att jag hade en egen biljävel. så det börjar ju ljusna lite, haha. när jag kom hem snokade jag lite på blocket, och där fanns det några helt ok bilar också, så mejlade säkert 3 stycken. bara hoppas på napp nu! hihi, tänk er mej med en egen bil! nä, jag vet. det går inte! haha. ojoj, vuxenpoängen börjar ticka lite lätt nu va. eller?

hejsöndag

well, well here I am again. väldigt mycket datasittande har det blivit för min del de sista dagarna här. jag tycker ju inte ens att det är kul, haha, sitter ju bara här när jag är uttråkad och bara för att det har blivit en vana. usch!

idag har jag varit duktig i alla fall. dammsuget hela huset. det ni. plus sofforna. det är allt jag har gjort också, kollade väl lite på OS när jag käka frulle. sen har det inte hänt mycket kan jag lova. kul liv. verkligen, haha. men man måste väl ha trist nån gång så man vet när man har kul liksom. en bra logik i det där.
igår tog jag det så lugnt att ja, det var lugnt. hade date med tv:n. det var mysigt. hade massvis med avsnitt av sex and the city att ta igen! så ägnade min kväll åt det. plus äpplepaj!! massa gott. tänkte att det är bra att ta det lugnt nu en helg efter dålig sömn och mycket festande, jag menar så att jag blir pigg igen. funkar det? nädu. är precis lika trött som jag var igår. och dagen innan det. och dagen innan den dagen. vad gör jag? kan vara för att jag inte har tränat på ett bra tag... blir så seg då, så blir kanske en joggingtur ikväll. match på tisdag, vet inte om jag får spela än men jag behöver ändå komma igång lite. annars är jag körd. haha.

i alla fall, ska snart till eskilstuna. kolla på bil!!! biiiiil!!!! en golf. röd från 88 kanske? ja, det är en bil i alla fall. får se om den duger. haha. wooho. men först en sväng till tuna park :D

varför faller man tillbaka till sitt gamla liv ibland? brist på självkänsla eller rädd för framtiden? ibland måste man stå för sej själv, även om det är ostadigt. hellre tillsammans än ensam? vilket är bäst egentligen? finns det vissa männsikor som inte klarar av att inte ha någon partner? måste man ha en partner? guud, har så mycket tankemonster i huvudet just nu att jag snart bryts isär. men, jag lär mej av det här. livserfarenheterna verkar aldrig ta slut... hurvudsaken är att man vet vart man har sej själv, hur lågt det lägsta är man kan sjunka och hur mycket av sin tid man vill offra på det förflutna. vad är det som händer egentligen? är det värt att falla tillbaka även om man inte trivdes, bara för att det gav nån slags trygghet då? och vad är trygghet?

merhabas!

eftersom jag fortfarande drömmer mej tillbaka till underbara alanya och värmen, tänkte jag hjälpa mej att komma ihåg och lära den magra skara läsare jag har lite turkiska! :D (risk finns att man blivit lurad och lärt sej fel ord... menmen.)
om ni inte märker skillnad, så är det turkiska ord till vänster och svenska till höger! felstavning kan hända. men uttala som det står, det är viktigare att prata rätt än att skriva rätt ;D

merhabas = hej
evet = ja
hayem = nej
seni seviyourum = jag älskar dej
halla allah! = herregud!

japp det var det! tillbaka till verkligheten igen då. suck. skola torsdag, fredag ju. var som vanligt. precis som vanligt. men på nåt sätt överlevde jag de båda dagarna och det blev helg! helg!! igår kväll blev det lite drick och umgänge. trevligt. märks att man är tillbaka i arboga nu när kvällarna slutar vid den tiden vi hade utgång i alanya. men så kan det va. hemma rätt tidigt, så bumsade i säng och läste lite. jag har blivit bokmal! vad har hänt?

sen idag. vafan har jag gjort idag? ... jo, kollade på några avsnitt av sex and the city. sen en tripp och hälsa på alla på träningen (som var inomhus! för blöta planer tydligen. känns inte helt ok) sen upp på apoteket och köpte halstabletter som är smärtstillande. och nog jävlar är dem smärtstillande! tappar känseln överallt i hela munnen. haha. sen tog jag med mej syrran på en liten tripp, överskott, mc donken och asplunds. najsigt. och nu sitter jag här och gör ingenting vettigt. men vem behöver göra nåt vettigt egentligen? det jag behöver är att sova. det är en sak som är säker.

halla allah!

är nu hemma från den kanske absolut bästa upplevelsen jag varit med om. och den upplevelsen varade i en hel vecka :) fantastiskt roligt var det. tack så mycket för en grym resa! :D

ska dra lite snabbt bara tänkte jag. varning för ett långt inlägg ska jag bara tillägga!

onsdag 13.8
avfärd runt 7 härifrån stan mot västerås lilla flygplats. alla var lite smånervösa och laddade inför resan, nu var det äntligen dags! vi kom ombord på planet, flyget gick fint och vi kan fram oskadda och glada och inväntade spänt på våra bagage. tanken på att nåns skulle vara borta var skrämmande.... men alla fick det de skulle så det var naajs!
det väntades en bussresa på ca 2 timmar från antalya till alanya. blev blåsta av reseledaren på ett förmånskort... inte det man vill direkt när man anlänt på semester... dock klarade det upp sej när vi kom fram till hotellet och vi fick pengarna tillbaka, tackolov. men i alla fall så var det varmt på bussen. myycket varmare än vad vi trott! kom ut och det var som att gå in i en vägg. nästintill olidligt, men det gick. stannade en bit efter vägen för att köpa vatten och nåt att äta. i vårt fall blev det chips. shyst tänkte vi. betalade och gick ut, då tänkte vi efter vad det kostade. hela 70 spänn gick det fantastiskta kalasat chips och vatten på. haha. menmen, kom fram till alanya och hotellet. tyckte inte om det från början men sen blev det bättre, när man fick in lite hemmakänsla i det hela. gick ut på kvällen och käkade, varmt som fan och alla svettades som tusan. jösses, men vi var på restaurangen slitna och bleka och där blev vi också stammisar. riktiga polers blev vi med servitörerna.
efter käket blev det hem för fix och utgång. riktigt kul! härligt att gå på klubbar, så sjukt mycket folk och bara så kul :D

torsdag
vaknade upp och laddade för solning och tjill vid poolen. på eftermiddagen blev det turkiskt bad. och bussresan dit var hemskt svettig. jag var som en flod, vet inte vart all svett kom ifrån. helt otroligt. jag och sara satt där på varsitt säte och svettades säkert ut hela niagarafallen. fy satan. haha, våra kära kompisar gav oss de smickrande smeknamnen svettsara och svettsandra. mycket kreativt. framme på det turkiska badet, även kallat hamam, blev det en hel del spring mellan bastu och bad och lerbad och ångbastu. efter alla de processerna blev det kroppsskrubb. och då var det som att gå in i ett gigantiskt badrum med en plätt i mitten. där skulle vi ligga och så kom det en turk och började skrubba på en med en handske. och det var hela kroppen utom ansiktet. haha, och vi var inte nakna som mamma trodde. haha, i alla fall efter skrubbet såg man hur mycket skit det fanns på kroppen och hudavlagringar och allt. usch! sen blev det intvålning och avsköljning. sen väntades helkroppsmassage som var så grymt skönt :D mmm, värt det ja! riktigt fräsch i huden blev man också. jämnare bränna skulle man få också, vilket jag också fick.
till kvällen blev det käk på green river och sen utgång igen :D

fredag
drog oss ner till stranden där vi trodde vi skulle få betala ca 70 kronor för att vara där. men det visade sej att strandvärden gillade oss otroligt mycket och tyckte det var kul att vi var 8 svenska tjejer som kom, och vips så hade vi hela veckan på stranden gratis. inte helt fel :D blev stek för fullt i den 50 gradiga solen och svalkning i det 35 gradiga vattnet. mmm, så skönt! efter steket på stranden blev det lugna gatan en stund på hotellet innan det var dags att käka på vårt ställe igen... lika svettigt den här kvällen, även om man börjat vänja sej lite vid värmen. men inte konstigt att man svettas när det är 30 grader på kvällen. sen ut och shaka och parta på det... men kul som fan var det. gillar den kicken! fullt med glatt folk överallt :D

lördag
stek på dagen igen, sen som vanligt, upp på hotellrummet och göra lite käk. nudlar och spaghettigrejs stog på den mycket ovarierande menyn. men gott och lagom och billigt. sen stek igen, och på kvällen blev det superlugnt. tog en tripp till mc donalds längre när på main street och sen hem för lite softning och bara umgänge. alla var trötta och lite småslitna så en lugn kväll var behövlig.

söndag
mer stek och tjill på stranden. vaknade helt utpumpade och alldeles trötta. men bara ner på stranden och tjilla vidare. jag, johanna och natalie åkte en sån där gul banansak efter en motorbåt. skitkul. de andra stog och kollade på. men guuud vad kul det var :D trodde vi skulle flyga av hela tiden, men icke! var inte förrens vi var i mål igen som föraren drog till en snäv sväng och jag och natalie flög i vattnet. skitkul :D kan tilläggas att det var inte det lättaste att ta sej upp på den där mojängen, efter mycket slit och kämpande kom jag upp. måste ha sett kul ut från stranden. smidiga sandra. hahah. kul var det i alla fall, och efter det svalkade vi av oss i poolen. skönt, men ganska kallt och jag fick lite lätt frossa och sånt där. så in på hotellrummet och vilade lite. sen taggade vi upp oss för kvällen och gav oss ut på nya äventyr :)

 

måndag
hade bokat en dagstur med båt. mysigt och bra tänkte vi. när vi kliver på så visar det sej att de bara fått betalt för 3 av oss... efter många om och men fick vi fortsätta vara kvar på båten i alla fall. där vi åkte runt och kollade på östra stranden, berget som delade alanya, kleopatrastranden, paradise beach och sen in i någon grotta plus bad ute i öppna havet. med hajar 400 meter under oss. jag hade panik och var i en sisådär en minut. dumt att chansa. alla överlevde dock. hemma på hotellet igen blev det som vanligt, vila, fix och till green river. mm, vad vi trivdes där. på kvällen styrde vi kurs mot en kareoke bar. kul var det. dock kunde jag inte sjunga eftersom jag precis hade fått tillbaka rösten. hade tappat den och när den väl var tillbaka lät det som om jag var i målbrottet, om jag ens fick ut något ljud vill säga. vet inte hur många av turkarna vi träffade som frågade vad som hänt och sen flinade lite åt min röst. haha. i alla fall, utgången på kvällen var grym! delade på ett akvarium, en skål med en stooor drink i. och mycket sprit kan jag lova. herre min skapare vad det slog till, på alla av oss. betalde 55 kronor var för den där. och när vi satt där med varsitt sugrör viskade natalie hela tiden: bäst att dricka så mycket som möjligt så vi får valuta för pengarna. hahah. jösses. och sluurp så var den slut. och vi blev gladare, roligare, brunare, snyggare och häftigare än nånsin. så jäkla kul var det! och det där var bara uppvärmningen... vi gick till en ny club/kareokebar, där vi även hade bestämt att träffa killarna från green river. klart dom var där ;) var andra gången vi var ute med dem tror jag... jo, det var det. riktigt trevligt. vi drack, dansade och hade superkul. och tjoff sa det och klockan var fyra. jahapp, vad ska vi göra du då? bada såklart ;) så skönt och varmt i vattnet. mm. bra avslut på kvällen, sen blev det hemfärd när vi samlat ihop vårat gäng igen och bumsade i säng runt en halv sex på morgonen och det där var lätt den bästa kvällen. gud vad kul det var :D

tisdag
somnade somsagt halv sex på morgonen. vaknade som vanligt av en hostattack. halv nio gick jag upp. tre timmars sömn liksom, shyst. haha. sliten och bakis. jo tja. men, lika bra att vara uppe tidigt för att få så mycket sol som möjligt. var ju trots allt sista dagen. så ner på stranden för ultimat stek. stekte på bra, mådde lite illa och ja, så vi orkade för allt i världen inte laga mat idag. så vi tog en taxi till mc donalds. köpte oss varsitt skrovmål och sen shoppade vi några armband innan vi tog taxi tillbaka till hotellet och stranden. tilläggas bör att det var nog inte ens en kilometer till donkan från oss. men i den där värmen var det en mil. så lätt värt det. som sagt, mer stek och sen var vi slitna och bruna svenska som gick upp på hotellet för ett börja packa lite. har nog aldrig varit så trött som den här dagen. somnade i skuggan på stranden, julia ska väcka mej, jag sätter mej upp hon börjar prata och jag lägger mej och däckar igen. hon börjar då killa mej under fötterna jag reagerar efter några minuter. efter några minuter liksom, och jag som är världens kittligaste människa i vaket tillstånd. alltså, hur avslagen får man bli? haha, men skönt var det att hänga på stranden. sen blev det fix och dusch och sen självklart, käk på green river. vi var nu så bra kompisar med dessa grabbar att de kunde allas namn. det kunde de innan den här dagen också ioförsej, men vi såg allt att de var lite ledsna över att det var sista kvällen. så vi satt där hela kvällen tills det var dags att ge sej av, alla som jobbade där kom och sa hejdå, skulle pussas och kramas och frågade när vi kom tillbaka. haha, så söta. och jag vet, de kanske är så här till alla stammisar, men det är så kul. vi var ju kompisar liksom :D så det var med tunga huvuden vi gick tillbaka till hotellet för sista gången den här resan.

    

onsdag
efter vi sagt hej då till grabbarna fortsatte vi att packa i det sista och sen bege oss ner till lobbyn. bussen skulle komma vi ett, så ingen ide att lägga sej och sova. bussen kom och vi hoppade på. jag somnade som en stock. helt medsvetslös. vaknade när vi var framme vid flygplatsen igen. checkade in och jag var trött som ett lik. och hungrig. så köpte hamburgare på burger king när klockan var runt fem, tidig frulle javisst. men maten på planet var så äcklig. fy fan. frukosten, alltså jag får kväljningar och magknip bara jag tänker påt. usch! somnade lika medvetslös på planet. fastän man inte satt bra för fem öre var jag helt bortdomnad. jösses. så trött har jag nog aldrig varit. kom hem framåt en halv elva på dagen här. la mej och vilade vid tolv. tänkte jag kan sova till två. men, vaknar vid fyra när syrran ringer och väcker mej. så alarmet har gått igång var tionde minut i två timmar och jag har inte reagerat. hur trött är man då på en skala? men det var det värt :D

tack alla brudar för en sjukt kul och rolig resa!! så härligt var det, måste göras om. för det här gjorde vi bra som fan!!


RSS 2.0