mmmmhmm



sugen på att åka tillbaka som fan. eller utomlands överhuvudtaget!! ååh, vill bara lägga mig och steka och bli skitbrun och bara vara i värmen vore fett. nu gärna!!

screwed!

igår blogga jag inget. jag hade nog inte så mycket att skriva om, plus att jag inte hann. tränade iaf, men hoppade själva fotbollen och löpte lite istället. mycket skönt, så det gjorde jag bra. kanske blir en sväng senare, troligtvis inte eftersom jag inte har börjat på matteuppgiften än. det här kommer ju gå strålande. den ska vara inne imorn. men! jag är inte ensam om att inte ha börjat än så. haha, gillar min klass, vi är så slappa :D (en del) men i alla fall, kladdar väl ner nåt obegripligt på en timme (högst) och sen blir det biologiplugg. vankas prov på torsdag. så jaja, det blir väl min tisdag antar jag.

fick tillbaka matteprovet igår också, ett poäng från g och jag är nästan nöjd då jag inte har lagt ner tid alls på det. så om jag börjar plugga i tid inför nästa gång kanske det kan gå bra. läraren tyckte jag var väldigt lat. han frågade till och med hur det gick i de andra ämnena. man undrar ju om det är fler lärare som tycker jag är lat. antagligen är det så. inget nytt jag får höra så, ja, jag är van helt enkelt. trött är jag med, börjar fundera på järnbrist. lite hängig emellanåt. menmen.

jeje, nu ska jag väl ta på mig tvångströjan och dra mig i kragen och få den där sinnessjuka uppgiften klar. eller inte klar, men göra ett försök. ett halvdant sådant. ärligt talat så skiter jag i hur det går. jag fattar ändå inget, men vad gör man inte för skolans skull menar jag? nä.

har ingen rubrik

rubrik är ett jävligt fult ord slog det mej nyss. lyssna på det liksom: rubrik.
jaja.

blev en rolig kväll igår :) tackar för pärlan henke! kul folk och härlig stämning. passar mig fint. och tog det relativt lugnt med drickat också, skönt att veta att man inte är en smygalkolist innerst inne och att jag har gränser. tack för det sandra! det gjorde jag bra. blev källaren sen, vi kom ditt elva. det var dött. så jävla dött var det. så vi slog oss ner och pratade lite och sen hade tiden gått och folk kommit. så då vart det okej med drag. trevligt och var kvar som vanligt till två, som vicky sa när vi skulle hem. hahah. spelar ingen roll hur kul eller tråkigt jag har. jag lämnar aldrig källaren före två! hahah.
sen försvann alla. vet inte vart. antagligen fellini. va inte sugen på att gå dit, så fick som tur var sällskap av roy och danne ända till nybyholm! tacksamt och trevlans. sen hem och dunsa i sängen och somnade som en stock.

upp imorse och sen åkte vi till ikea. kom hem med filtar och kuddar till min alldeles nypimpade bil! den är så fin! och jag blir så glaaaad :D iiiih. kommer en bild! nångång. pappa hade putsat upp det röda så det bara blänker om det och jag fixade det svarta utvändigt så nu är den så gott som ny. så fin :) nu är det bara stereo och några bra högtalare kvar så är den komplett! hihi. så nu väntas det käk, tacooo, mummaaaa.

sen måste jag fundera på hur jag ska få ihop min text på svenskan. vill verkligen inte skriva om den. åååh. typiskt sandra. typiskt!!

dangerous

okej, nu har jag haft en paus från bloggen. rätt skönt. inte haft någon vidare sug efter att skriva om mitt veckoreprisliknande liv. men nu kan jag väl slänga in ett inlägg då.

nyss käkat och hemkommen från match. känns förjävligt. vi borde ha vunnit. men det gjorde vi inte. vill inte ens tänka mer på den matchen... men vi var liksom inte dåliga. vet inte vad som hände. usch. jobbigt tycker jag. så nu ska jag vila min ömma kropp med att kolla på en film och lägga mig i sängen och mysa.

imorn ska man mejla in en svenskagrej, och jag var duktig att skriva den igår. väntade ändå på att viqy skulle sluta jobba så. skitnöjd över att jag var klar med den berättar jag för viqy att jag mejlat in de där 1,5 sidorna. då visar det sig att det skulle vara 3 sidor... men ååååh liksom. jag hade avslutat den värsta bra. så då måste jag göra om den, eller bara skriva på nåt dåligt, orkar fan inte. i så fall blir den ju bra i början i alla fall. haha :) slutet är det väl ändå ingen som bryr sig om? hehe. menmen, blev flera timmars donkenmys igår, det gjorde vi riktigt bra tycker jag. mätt som fan blev man också, haha.

justja, igår köpte jag bilen också :D kanske får för mej att ta ett kort nån dag här och slänga upp den. det är dåligt med bilder här har jag kommit på.

ikväll styr jag mej själv hem till min gode vän henrik för pärla och sen blir det stadskällaren. najs. och! det ska inte bli en repis från förra lördagen. ikväll satsar jag på att bli bekvämt och på ett sätt kontrollera min onykterhet. ska gå. väl?

jaaha

idag äre tisdag. jag va i skolan. sen plugga jag matte. jag har tråkigt. jag kommer få dålig resultat på provet imorn. jag har en tråkig blogg. nu struntar jag i det här. hej.

everlong

tjoho.
världens segaste måndag idag måste jag säga... fy, vad det gick segt. men som alla andra dagar, så gick det på ett eller annat sätt. jaja, matteprov på onsdag. kommer gå skit. inge bra alls... usch. inte kan man plugga på det heller när man inte kan något. ååh, kan jag inte bara bli lite smart? haha. äh. orka.

nu sitter jag här i valet och kvalet om det är tid att öppna matteböckerna eller om jag ska ta nåt att äta... maten locker då mer... hehe. otippat? tränat ikväll, och myggen anfaller som aldrig förr. mina ben är helt fläckiga och fulla av röda prickar som jag bara vill klia tills jag blöder. helt sjukt. myggen tar aldrig slut heller! kan dom sluta föröka sej eller?

idag bestämde vi också på riktigt att eventuellt ska jag ha bilen hos mej, som min(!), på fredag. iiiih. hur skönt är det inte? jag ska ha bil liksom, hihi. hihihih. bara ren lycka. och en liten gnutta till med frihet på det. inte fel det inte.
tjaao.

spår

kvällen igår var riktigt najs! mycket trvevligt folk, härlig stämning och alkoholen flödade. riktigt kul var det :) tack för det angebange! dock slutade kvällen (relativt) tidigt för min del, som hade tagit i rejält med det där alkoholiga flödet. och det fick jag lida av både igår, inatt och idag. bra gjort, sandra. tackolov blev det ingen snefylla. jag blev bara så otroligt jäkla påverkad att alla mina funktioner gick i en fet slow motion. inget funkade som det skulle och det är inte bra, tur är att man dricker med samvetet eller huvudet för det mesta. igår hade jag tydligen inget av det där med mej. jag var väldigt törstig helt enkelt. i alla fall slutade kvällen med diverse uppstötningar och hemgång innan halv ett. men kul som fan hade jag haft innan, så det är nästan lite snudd på att det kanske kan ha varit värt det. får se vad jag bestämmer mej för en annan dag. men kul hade jag, det är ett som är säkert.

idag vaknade jag upp, märkte att min mobil inte var hemma. och lucköppningen börjades på en gång. kom tillslut fram till att micke hade den. tackolov. så efter att jag fått tag på viqy bad jag henne skicka mickes nummer, den smarta tjejen skickar det till min mobil. hahah, och den hade ju micke. smart tjej säger jag bara. men tillsist så fick jag det i alla fall ;) så upp på ekbacken där micke va på eftermiddan och hämtade hem min mobbis, och sen blev det en liten tripp till bästaste johannisen :) och snart blir det ut att hämta farfars bil, sen att hämta mina mycket efterlängtade och superbraiga skivor. dom kommer poppas fett i min nya lilla golf sen!!

kanske inte har skrivit här att jag ska köpa bil? men det ska jag i alla fall. den där röda golfen jag har nämnt förut :) mycket bra bil och farfars tjej gav mej ett bra pris för hon ville bara bli av med den. så då nappade jag dirre. kommer bli skönt med en egen. hihi. så när lönen kommer är bilen min :) tiihi.

kvällis :D wooh

nu är det lördag kväll och hinner skriva en liteliten kortis här. bara lite.

nyss stått på "tivolit". värdelöst som fan. varnar er! beträd ej gäddgårdsvallen för att gå på "tivolit". totalt onödigt och superonödigt slöseri med tid. men jag och vicks hade kul ändå. hihi. har även hunnit med att se alagsmatchen. najs, dom vann. sen har jag spelat match själv, 3-3. rätt rolig match, spelade i anfallet och allt föll på plats igen. skönt. två bollar i kassen också för min del. det kändes bra :)

nu ska jag in en supersnabbis i duschen, make, föna håret och ta på mej sen är jag klar inför kvällens bravader och alkoholigheter som tar plats. blir bra. vicks kommer snart, sen blir det till ange. fezt.

gått på helg

oja. nu är det helg som heter duga. yum så skönt! för så vad jag tar mej an ikväll... en lugn blir det sannerligen. smider större och kanske mer händelserika planer inför imorn istället. så vankas match 11, sen har A-laget superskitviktig match hemma 15, och sen ska jag stå i lottstånd med Virrevicks och sen vankas det partey minsann. kan bli bra.

idag gjorde jag illa mitt finger. det gjorde ont. som fan. spelade supersporten la cross. skitkul! eeee hehehe? nä. i alla fall, hade gått 3 kanske 5 sekunder på matchen (vi hade idrott och hälsa b så att ingen får för sig att jag spelar det där frivilligt) när jag känner mitt högra pekfinger bli totalt mosat. ont som fan, trodde det bröts. men icke! det var helt och svullet! så inget mer la cross lir för mej. eller jo, hoppade in en gång och var på plan högst 1 kanske 2 minuter innan jag gick av efter en mycket fin och lika med noll insats. inte min sport. och mitt finger var blått så. och just det ja! i det där bytet när jag hade lite mod och spelade igen trots mosatfingerhändelsen. jo. då blir jag skjuten i huvet av la cross bollen. rätt i planeten. då bestämde jag mig för att byta. och där, gott folk har ni största delen av min insats i la cross. häpnadsväckande bra.

på tal om idrott och sånt så var vi step up och core igår. mycket bra träning det där. inte jättejobbigt men heller inte för lätt. alldeles lagom alltså. coreträningen var kanon. jobbig för magen. trodde jag skulle spräcka magen där ett tag, men det gick. helt stum. trodde jag skulle ha fetaste träningsvärken imorse. men klarade mej fint. känner av lite. kommer säkert som en bomb imorn, lagom till matchen. ja, det skulle då inte förvåna mej.

obotligt sjuk?

småglodde just igenom aftonbladet. gårdagens, där det stog på framsidan att om man var trött och hängig jämt och ständigt kunde man ha en obotlig sjukdom. så, jag läste den artikeln lite snabbt sådär. och ja, man blir ju rätt nojig över sånt där. i alla fall jag som är trött jämt. på senare tid lite hängig också. seg i kroppen har jag varit, och sällan utvilad. känns som man går på överskottsenergi 24 timmar om dygnet. ja. till och med när jag sover. hur nu det går till.... äh. i alla fall så läste jag igenom syndromen för den här sjukdomen, me, som den kallades. obotlig. och jag är säkert nojig... men fatta om man är sjuk? eller blir!? hemskt! tänk vad en artikel kan ställa till med alltså.

så nu har jag bestämt mej för att inte vara trött längre. sådeså! he he. kommer aldrig gå. jag är ju jämt trött. så. ja. ville bara infa om det här. hur vet man att man är sjuk liksom? jaja, bara man inte börjar känna efter för mycket nu. blir ju lätt så om man låter sej påverkas av sånt där.

nu blev jag helt trött i huvudet så nu ska jag vila innan step up:en och core:en.


so here we go... again?

bara torsdag och fredag sen är det helg! tralallalalall. känns skönt.

dock tror jag veckorna och mitt liv bara springer iväg från mej, så på ett sätt känns det inget bra. haha... varför måste man alltid vänta till helgen med att göra saker? varför gör man ingenting på vardagarna? det enda jag gör då är att (efter skolan alltså) träna, kolla på tv, sitta vid datorn, kanske plugga och kanske ut och gå. men bara kanske. och hur många timmar är man inte hemma egentligen va? just det...
sen är grejen att man ska hitta nån som vill hitta på saker också. det blir en annan femma. just nu känner jag att jag skulle behöva göra något rolig på vardagarna, utöver det jag "superduperroliga" saker jag redan gör, så man får lite glädje på vardagen menar jag... för helgen är ju ingen vardag. helgen är fezt! eller?



i alla fall, två träningspass idag. börjar nog ta mej ur min lilla svacka... säger lilla eftersom den inte hållt på så länge. men det har vart psykiskt jobbigt ändå. hatar sånt där, men ikväll på träningen kändes det liite bättre än vad det har gjort under de senaste passen. bra det äre. sen vare skola, åkte hem och duscha och sen vare lektioner. lite elektrokemilabb, lite engelska, lite matte och sen energi. och min grupp, windfury eller hur det nu fan stavas, kommer faktiskt nånstans på vägen. fashinerande måste jag säga, för vi har haft över ett år på oss att fixa det här, vi började ordentligt nu i trean. för en, kanske tre lektioner sen. och nu är vi nästan klara... vad gjorde vi förra året egentligen? haha. jaja, åt rätt håll är det nu i alla fall. sen sluta jag. och då blev det den vardagliga rutinen. hem, tv och one tree hill, sen träning. jaja, så är det. skolan har nyss börjat så man har ju inte orkat eller planerat nåt mer utöver skolan... ska nog försöka fixa till det. på ett eller annat sätt. men tar nog inte tag i det förrns om kanske en vecka eller två. när jag orkar vill säga.


kom nu på när jag sitter och filosoferar att jag inte plockat ur min väska sen träningen. suck. åh. jobbigt. suck. plus att jag måste gå ut till bilen, hämta skiva och sen in igen. suck igen. och det för att jag har lånat farfars bil! så imorn ska jag åka bil till skolan, hur skönt är inte det?? fett skönt. donken kanske? jajo, why not!? hihi, sen blir det vårdcentralen och ska ta spruta. min sista mot hepatiten a och b. skönt. ja, alltså inte sprutan utan skönt att det är över sen. hoppas det inte gör onte bara. men lite smärta har man ju inte dött av. och på tal om smärta så tänker jag nog gå på step up och coreträning imornkväll. aldrig provat på nåt av det så det kan bli spännande. och jobbigt. återkommer om jag kan skriva utan träningsvärk sen. tjao.

stel, stelare, stelast?

jag är så stel i benen så du anar inte. helt fantastiskt! jag måste seriöst och totalt allvarligt börja stretcha efter match, träningar och andra grejer. kanske till o med när jag cyklat hem från skolan kanske man ska dra av en stretch? vore ju lite skönt och vara lite småvig i alla fall. hade en bra period för inte så länge sen då jag var vigare än nånsin för att vara mej. men nu har musklerna börjat dra ihop sej. inte för att snacka om baksidan av mina lår. typiskt fotbollsfenomen. kortare muskler har jag ingen annanstans än där. så nu ska jag börja stretcha!

idag provade vi studentmössorna! hur grymt som helst! känns som det börjar närma sej liiiiite, liiiiite, i alla fall. blev en i modellen lund. jag och carro d var de enda som tog den. men vi är nöjda som tusan med det. kändes bra i alla fall. och så ska det stå: Sandra, den där pluppen i mitten och sen, NV3. 2009 i nacken och så grön plupp i pluppen och ett grönt band som representerar NV. kommer bli fett snyggt. vill ha min mössa nuu :D hihi. ååååh :D sen köpte jag en tjockiströja som jag kan ha på mej och visa att jag tar studenten och sen ett par trosor. hihi. kommer bo i den där mössan :)
så det var kul. var typ det enda jag gjorde i skolan idag. inte mycket mer som är värt att nämna om denna dag, blir snart en prommis med mamma också.

måste skryta om att jag har skrivt mitt CV nu. fick en impuls att göra det igår, och det blev ett rättså långt och bra brev. hoppas jag får napp på det här alltså. vore skoj med ett jobb lite då och då tycker jag. pengar är aldrig fel vettu.
men nu ska jag gå. herrå.

såhäräre

att den här måndagen har nog vart den segaste hittils. fy tusan så tråkigt jag har haft idag, eller, det har inte vart tråkigt.... det har bara inte vart nånting. det har bara... vart. men tiden har gått ändå. tydligen.

började med fotboll imorse... gick ju inte mycket bättre idag än igår kan jag ju meddela. usch. är nog rätt sliten i kroppen känner jag nu när jag känner efter ordentligt. inte en spurt utan krampkänningar, orkar ju knappt ta mej framåt. och inte går det fort inte. vet inte vad som har hänt? kanske måste kolla igenom maten lite, känner att den inte är så bra som den borde. ätit för lite mat helt enkelt, inte bra. plus att jag är så otroligt trött. börjar fundera på järnbrist... usch vilket positivt inlägg. men det är en sån dag. i alla fall så skippade jag träningen... orkar inte, världens värk i huvudet och massa tankar som far runt plus att mina ben inte mår bra heller. fy fan vilken måndag. jag hoppar aldrig över en träning, men idag var jag tvungen. tillför ändå inte mycket för tillfället så...

resten av dagen gick den med. som sagt, inget speciellt hände. bara vanligt och en två ton tung väska. idag skulle man ha haft bil alltså. kanske ska börja kolla igen? vore skönt att ha. blir säkert inget av med.

nu måste jag ägna lite tid åt matten faktiskt... prov om dryga veckan och jag kan inte mycket. jösses vad det känns bra! nån som vill ge mej en smart matte-gen och proppa in i skallen på mej bara under provet så att jag klarar av det? jag är inte sen med att tacka ja i så fall!

fcuk

usch. har inte vart en sådär superrolig dag idag... matchen gick väl inte sådär bra som vi hade hoppats på. tyvärr. gick totalt skit för min del. knappt en passning rätt. och sen kan jag tydligen inte skjuta längre. går inte bra alls på den punkten. blir så jävla trött! så har det inte fixat sej på träningen imorn kväll, så ska jag stanna kvar och nöta tills det sitter igen. nu jävlar kan jag inte va såhär längre. skärpning sandra!

men för att tänka på nåt lite roligare så var gårdagskvällen skojig :) och stundtals hektisk. haha, inte lätt att vara chaffis inte. jag borde ha en buss! så äre.
kollade ju först på "mamma mia" med amanda och sofia, efter det åkte vi upp till anton där grabbarna och nåra till partade på. så vi satt där, sen hämtade vi upp viqy dit. så vi hängde där med allt najs folk. roligt :)

efter lite körandes med folk hittan och dittan tog jag och viqy hennes bil för att hämta sara och stray i västerås, det var kul :) poppade disneylåtar på vägen dit, och käkade glass. så den resan gick fort gjorde den. timon och pumba är lätt bäst! hihi.

sen äre skola imorn igen. jag har inte pluggat i helgen som jab borde. är helt slut nu, så ska nog kolla på film eller några gamla vänneravsnitt kanske? eller bara teven. äh, orka tänka på det. ska försöka köra spontant på den punkten. om man kan göra det vill säga? haha, inte så spontant att kolla på teven kanske. äh. nu ska jag kolla på fotboll, la liga. snyggot guti spelar. och okej, han är gay men jävligt snygg och rätt ok på fotboll så värt att se.

tjarå.

move on

mm, blev en bra kväll igår :) förfestade med mej själv först, haha. bra föris där. kändes lite konstigt att korka upp när man var helt ensam... men det gick vägen och när jag var på den "andra" förfesten klev jag glatt in i dimman. var härligt kul med bra tjejor! riktigt kul, tack för ni räddade min kväll :) det vare värt!

idag vart det upp vid halv tio, knappt 7 timmars sömn... dock ett plus till att jag var inge bakis. woho. i alla fall, träning 11, sen kollat på bil och efter det blev det hem en snabbis sen tillbaka på stan för att bli bjuden på mat på mariakällaren tillsammans med fotbollsbrudarna. supermums! mätta och nöjda trampade vi upp till ekbacken för spaning på a-laget som vann med 2-1. bra match och kul sällskap :) så det har den här dagen gått åt till, skönt.

nu snart blir det lite fix och käk, sen framåt sju blir det bio, mamma mia, sen tar vi bilen och hittar på nåt. blir bra det här göre!
imorn vankas det match, hemma 15.00 ;) 
sen måste jag slänga ett öga på kemin.... och matten.... får se om det blir av. lovar ingenting.
hehe.
jaja. tjilevippens.

poff! tjoff! kabooooom!

ja. så lät det när kvällens planer exploderade bort. en bangar - alla tappar suget. men inte mycket att göra åt tyvärr. kanske var lika bra så här ändå? i vilket fall som helst är jag besviken på våran skojkväll som bara, ja, exploderade. men nu känns det inte som att det gör så mycket. vägrar tappa suget på grund av bangaren. jag vill festa, och ha en rolig kväll ändå. vilket jag vet att jag kan få. och att jag får!

för jag var arg, besviken och hela tjoffan men inte fan tänker jag sitta hemma och deppa. och visst det blev inte örebro, men det ligger ju kvar? så kanske man åka med annat folk nästa gång tanken kommer upp så man vet att de vill åka och att man kommer iväg? ;) och inte köping heller som var en tanke, utan det blev medåker. mediokert kanske. men! arbogafolk, stor fest, glada ansikten som förhoppningsvis bara är ute för att ha kul. och det passar mej som foten i skon ikväll. kan vara värt det och jag är inte sen att testa. för ikväll ska festa :)

yes sir!

var nu ett tag sen jag skrev. men, det har inte hänt något speciellt. tror jag...
i tisdags var det skola, sen åkte jag hem och ja, sen kommer jag inte ihåg mer.

onsdag var det igår, var inte med på fotbollsgymmet för hade ont i ena halsmandeln. lika bra å vila så man inte får ont i den andra också tänkte jag och tog sovis till tie då jag skulle klippas och slinga håret. blev bra och inte lika tovigt längre. och för att undvika att bli platinablond vid denna slingning valde jag en lite mer guldtonad färg som ger ett mjukt guldigt intryck. typ. ja, jag blev nöjd i alla fall. på kvällen blev det te, idol och promenad med johanna! var tok för länge sen man både hörde och såg henne.
och idag gott folk, var det... eller är det tisdag rättare sagt. eller vadå tisdag!? torsdag! jösses... trött eller? men det var skola, hem, sova och träna. jaha, det var det. går jäkligt fort nu alltså. tur är väl det. egentligen. eller är det det? äh.

vetu? mitt liv i bloggen låter ju inte så värst kul. göre ju inte. men, skulle jag ta med alla roliga detaljer som händer i skolan så skulle jag behöva skriva hela tiden. fast så kul har jag ju inte hela tiden heller. så då skulle jag ju skriva olika mycket varje dag eftersom man kanske inte alltid har lika kul som dagen innan? och vissa dagar har man inte alltid kul heller... happ, där sprack det. äh.

men imorn ska jag göra nåt kul i alla fall :D väldigt kul ska jag ha har jag bestämt. blir utgång imorn kväll på klara's med sara, roy och jonte. vilket gäng alltså! haha, kul blir det :) och läs å häpna! jag har (kanskekanske) bestämt vad jag ska ha på mej redan nu. en dag innan liksom! har nevereveraldrig hänt förut. men nu hände det. kanske. får se. hehe.

men näe nu kan jag inte sitta här och tramsa mer om allt och inget. så nu ska jag göra äggmacka och lite te och sen sätta mej och njuta av sågning och taskig kommentering av icke blivande idoler. låter inte det suveränt? va!

hejhejhallå bloggen!


igår var det måndag. det var skola, det var regn och vi hade match. vi förlora. med mycket, så jobbigt. kul när de hade tagit in flera spelare från ett annat lag som ligger 2 divisioner över oss. känns ju bra att de kan satsa på sina egna spelare. liksom. så storstryk där. jaja, inte mycket å göra åt.
efter matchen åkte jag, viqy och becka till donken och tröståt lite. mysigt var det :) sen hemma vid elva, kollade på sex and the city och sen blev det sängen.

vaknade upp imorse, hoppades att det var fredag. det var tisdag... jaja, upp i alla fall, hade ju en liten sovis så det gick okej faktiskt. projektdag idag. vi gjorde det vi skulle, lämnade in papprena och planerade. sen vare klart. så slutade vid halv elva. så jag passade på att läsa ut kapitlet vi skulle läsa ur "fröken julie". sen åt jag mat.

och tjoff från ingenstans så blev jag oooootroligt shoppingsugen. slog en signal till mamma och kollade tågtider och så blev det en spontantripp med mej själv till västerås. mycket nöje! rätt skönt det är att åka tåg alltså, mm. kom i alla  fall hem med en tubklänning, klänning, t-shirt, top och strumpbyxor. så det var inte så illa pinkat det inte. hehe.

nu ska jag äta. tjillevippen!

söndagen är lika med bakfyllans dag

japp, då var man där igen. hos bakfyllan. skönt? nej. usch, så här illa har jag inte mått på länge. har dock kunnat behålla allt men det finns lägen då det känts som att det skulle vända sej lite i magen på en. men men, allt är kvar. även spriten kände jag. not najs. nästan full när jag vaknade, haha. herre-gyy-yyd.

men det var en kul kväll i alla fall, trevlkigt folk och sånt dära ni vet. drängarna spelade ju så stog längst fram där och hoppade och trängdes. sen palla jag inte mer så jag och sara gick in och släckte törsten med en drink. najs. riktigt go drink det där, nåt med massa baccardi razz, 7up, nåt annat och lite is och en lime. sjukt god. smakade inte ens sprit. den gillade jag vary mucho :) så blev nåra såna. och det gjorde sej påminnt, speciellt idag när jag försöker komma ihåg lite vad jag gjorde, sa och vilka jag umgicks med. haha. lucköppning på största allvar alltså, nästan mer spännande än julafton! not. eller? jaja, bra kväll. och jag är bakis.

match var det ju igår också! vi vann med 4-3!!! så fett bra. vände väl två ggr och tappade ledningen en gång. men vi höll tills slutet. tackolov. de spelade fult, domaren dömde knäppt och jag var irriterad på honom. fy tusan. haha, men var en kul match med värsta mycket kött. shysta blåmärken och en lårkakis. najs. men så kul match och så skönt att vinna :D det gjorde vi bra!

nu ska jag kanske försöka få nåt i magen, har inte käkat sen tjaaa, sju igår kväll. inte bra. så ska göra ett försök med knäckebröd. och kalles randiga kaviar. bättre bakismat finns inte. haha. dock är man inte hungrig... jäkla sprit alltså. jaja, allt är väl självförvållat. ha en bra bakissöndag.

where you gonna sleep tonight?

oye, då var det fredag kväll igen. skönt :) fick en najs låt av sara som jag spelar på repeat. riktigt bra.

skolan gick hyffsat fort, men samhällslektionen var seg inne i klassrummet alltså. sen gick det undan och så var det lunch! taco stog på menyn!! mumsigt gott. kom på en ny teknik idag med två tallrikar med sej, en för bröd och en för grönsaker. jag är bra smart ibland asså. haha, dock fick den en del kritik, men jag gillarn.

sen mätta och proppade med taco blev det engelsk film. var nog världens mest värdelösa? handlade om en gata i england, där det var radhus på. och de som bodde i radhusen skulle visa sitt stöd till det lokala fotbollslaget genom att måla sina hus gula inför finalen. och då var det en kille som inte ville måla sitt hus, och då vände sej hela gatan emot honom. plus hans egen familj. tjejen hotade att lämna "målar du inte om huset drar jag!" sa hon. sen blev han tvingad att måla om huset, fast innan det hann han bli lurad av tjejen. men alltså? är det ett krav man ska ha på någon man träffar, "du har fel färg på huset, måla om eller var inte ihop med mej." hahaa, alltså. larvigt. slutade med att killen drog och lämnade den där töntiga gatan bakom sej.

japp, ni fattar ju vad bra den måste ha varit. men det var ju färgbild i alla fall så, nåt som vi inte är allt för bortskämda med. haha. jaja. givande.

ska snart kila upp på stan och käka på viking med sara och carro :) sen blire tjillevill hos julia. najs.
imorn är det partyyyyyyyy :D och match!! jag är tagg! TAGG!

hihi

jag är glad! :D för jag kan festa i helgen och gå ut på källarn och kolla på drängarna! woho. haha, nej men ärligt, gott folk. det är inte det som drar mej ut, utan det är att det känns som att det kommer bli en kanonlördag med en fett bra förfest med bara så trevligt folk. så det var som en lättnad för mej och vicks idag när vi fick reda på att våran match var på lördag. haha, blev skitglad! över en liten skitsak så att man får festa. haha, alltså? jaja, glada är vi. och taggade, både till matchen och till kvällen. eller hur? :D

idag gick det väl rätt fort skolan. lyckades att skjuta på svenskasnacket. haha, så nöjd. eller? ja, men var ändå inte redo. och jag som är så nervös och hatar att prata på det här sättet framför klassen. så nu blir det för inte mer än fyra - fem pers, passar mej utmärkt. sen rullade dagen på, lyssnade på nån liberal kille som ville få oss att bli folkpartister. och fy fan vad snubben snackade. till sist hade jag myror i benen och hade ingen ro i kroppen alls. ville bara därifrån. och inte blev jag mer liberal tack vare honom inte. inte värt det.

när jag var hemma igen la jag mej i soffan och där blev jag kvar. tills typ nu. har kollat på sex and the city, idol, filmen eragon och nu heroes. alltså. men jag var så trött när jag kom hem, att jag inte orkade nånting. kände för en promenix, kollade ut och det blåste. onödigt. så då la jag mej i soffan igen.
vet inte vad det är med mej, känner mej helt och totalt utpumpad. så var nog bra med en riktigt lugn och okrävande eftermiddag. kanske bli en löptur imorn istället? snart ska jag sova också. ska passa på att byta täcke till mitt gos och vintertäcke. mysigt!

onsdag mitt i veckan

och så var onsdag och snart är skolveckan här och då kommer heeeelgen :D woooh.

jag var i alla fall ut o sprang igår, duktigt! kändes att det var på tiden och mådde redan bättre på psykiskt och fysiskt. en joggingtur/löprunda är underskattat. man mår så jäkla bra efteråt. sen skrev jag klart svenskan, och sen la jag med tie. asskönt.
vaknade upp och så var det fotbollsgym som gällde. det regnade. det var kallt. men helt okej tills vi körde tvåmål med inlägg. jag kletade runt lite i mitten av planen och rörde knappt bollen, var inte min dag på den övningen i alla fall. kom på mej själv att tänka att jag gjorde mer nytta på sidan där. haha, slå ett inlägg då och då, det klarar jag i alla fall. ibland.

sen fick jag med mej ullis, carro, henke, roy och amanda till å käka kebab. var riktigt najs :) satt ute i solen. mer najs :) satt där i säkert... ja, ett tag, sen vare lektioner, engelska, matte och energi. och sen vare slut. lät som en kort dag, men ja, den var jobbig också, men ändå rätt kul. engelska is killing us. fy alltså. vi gillar engelska, språket alltså, men vår lärare gör det till... okul. riktigt okul. de andra lektionerna gick rätt fort faktiskt. sen sluta jag och åkte hem, åt, tränade och nu sitter jag här. lika händelsefullt som vanligt. ohojdå.

imorn måste jag städa också... alltså min soffa har förvandlats till världens största garderob bestående av mina kläder i en enda stor, tjock hög. det är inte kul. jag går inte till garderoben när jag ska ha kläder, utan till soffan. men den används ju knappt.... den är väl bara där som utfyllnad och en extra garderob antar jag. men så kan det vara, och så är det.

nu är det heroes och det regnar.


jo

då var tisdagens skola över. skönt! klarade mej ifrån att snacka på svenskan idag. puuh. så ska lägga på ett kol alldeles strax och göra klart det där så att jag blir av med det. tänkte jag.
sen har jag bestämt att så fort bilen kommer hem så tar jag den till spåret och sen drar jag av ett varv där. måste ut och börja springa nu. konditionen är som bortblåst sen turkiet och en vecka med ont i halsen. så nu ska den bli bättre igen! sådeså. och det är ju bara jag som kan göra den bättre... så det är väl bara att sätta igång igen då.

joråsåatte. kom nyss på att jag glömde kemin i skolan. hade läxa tills imorn, en uppgift eller vad det var. men har lång lunch imorn så hinner nog göra den då. kanske. får se.
imorn börjar fotbollen igen :D kul. så blir det på morgonen och sen äre 3 timmar lunch och sen några lektioner och sen äre slut. jaja, nu ska jag börja med walt disney då. hejs.


whatta!?

fick för ett tag sen reda på att svenskan var tills imorn. inte tills på onsdag. fan! tänkte ju görat imorn, jag har inte gjort ett skit. hoppas jag lyckas slingra mej ur det där på nåt sätt... kan knappast ställa mej och snacka om walt disney i fem minuter när jag inte vet ett skit om han. känns ju bra. verkligen. inte! jag får väl helt enkelt skylla på jag har ingen skrivare, jag visste inte, eller personliga skäl. haha, nåt måste funka! tips till undanflykter uppskattas!

och inte nog med det, så har jag miljön också. ska läsas... alltså, vafan. var det såhär det kändes att gå i skolan? åh, spelar ingen roll att jag har sånt där block där jag skriver upp allt. kommer ändå bara ihåg sånt som är roligt. jag är ju sämst. det här kommer ju gå bra.

jaja, skolan in my a-hole som henke och bengan lärde mej att det heter. a-hole liksom. haha. förövrigt en seg men ok dag. precis som alla andra. stack tidigare från engelskan, hon hade in grupper och sånt och satt och snacka. så vi som var klara tänkte att vi kunde gå. vi var säkert tio pers som gick. och den enda hon märker och blir sur på är henke! stackarn! menmen, sen hem. var så jävla trött! höll på att somna av eriks mattesnack hit och dit, huvet var tungt då kan jag säga. somnade i alla fall framför teven hemma. sen träning och nu sitter jag här med den där svenskauppgiften på mitt samvete. men det värsta är att jag inte har något samvete när det gäller skolan. likgiltig hej. jaja, det löser sej med svenskan, I promise. bara smöra lite, se lite ledsen och lidande ut för att man inte var klar. och ja, sen är det löst :D

RSS 2.0