superhuman

blev ju firande av julia igår kväll! mysipysi. käkade på italiensk restaurang i västerås. gott. lagom sprickfärdig efter det kan jag ju ta att meddela. sen skulle vi hem i johannas bil, söt liten grej. om det inte hade varit för den lilla skavanken avgasröret... mitt i centrum släpper det och det klonkar otroligt mycket när vi åker och folk vänder sej om. så vi kör in, går ut och bryter ihop av asgarv (det är hemskt att det släppte, men man kan bara inte annat än att skratta) när vi ser att avgasröret ligger under och halvhängde utanför bilen. vet inte vad vi ska göra. men tur är så kommer en kille/man och hjälper oss och får tillslut loss den. han fick gå på middag med sin tjej med de svartaste och skitigaste händerna nånsin. så vi lägger in den nu inte inkopplade avgasröret i bagagen i bilen och åker hem. helt plötsligt lät den lilla bilen lika mycket som en stor raggarbil.

avgasröret.



väl hemma i arboga igen gick jag hem till julia där vi korkade upp. jonte, micke, roy, elin och johanna joinade oss också. najsigt. kände mej mer stressad än nånsin, spillde (klantsandra var i farten) på mina kläder på restaurangen så fick låna av julia. tack! så vi drack och sen gick vi till krogen. var helt okej, shysst tidsfördriv liksom.


nu ska jag snart slänga mej i soffan, tränat och chillat idag bara. skönt. ska sova som tusan sen! det, om nåt, behöver jag. så ha en bra kvällis!

justja

glömde säga att ni ska ha en bra kväll! puss

seems nice

nyss kommit hem från örebro. spenderade lite tid där och fick med mej knästrumpor, linne och stövlar! platta med riktigt högt skaft. mmm!! sjukt nöjd över dem :)

hittade ingenting förrens den sista timmen där. innan dess hade jag fått nån slags shoppingdeprission. gick där och tänkte för mej själv hur jag började tappa spåret, inspirationen, tron på att hitta rätt kläder och värst av allt att jag var för kräsen. eller var det snål? men, har inte så mycket pengar att röra mej med, annars hade jag kommit hem med en helt ny garderob. men när jag hittade mina stövlisar såg jag återigen hoppet om att shoppa. trodde jag helt hade tappat gnistan. så nästa gång det blir shopping så ska jag handla juklappar.... köpte ju självklart inget sånt idag. för, jag kollade bara på saker åt mej själv. men har inte kommit in i julklappsgrejen än. det ska vara sista minuten och asstressigt. det är julshopping det!

ikväll ska vi fira julia och sen blir det utgång (:

helgen hallå!

nu är äntligen lite lugn och ro och sovmornar ett faktum. känns faaantastiskt bra!
volleyboll på gympan idag. störtkul. är lite lätt laddad tills volleybollturneringen nu! sjuuukt kul.
så vid fyra begav jag mej till konsum, mötte upp jenny och vi handlade present till jullijullan :) sen åkte jag med jenny hem och lånade sex and the city. och dääär gott folk, var min kväll gjord! längtat efter att få se den filmen så this is going to be nice! NICE!

imorn är jag sugen på att shoppa loss. inte för att jag har så mycket att shoppa loss för... men. rolit endå.

internationell eller vad?

superinternationell är jag nu, eller snarare skandinavisk som tusan. kul :)

snackar med min syssling från danmark. reaaal najs :) och med norsken från turkiet. haha, var inte igår om man säger så. fick bra flashbacks till turkiet nu. det här gjorde min dag/kväll. asnajs :)

imorn är det fredag!

spårämne

haha. dagens klockis till ullis som satte pricken över i:et på biologin. klockren kommentar. haha. det är alldeles för svårt att förklara. men jag försöker ändå. sista timmen hade vi biologi. spårade lite, och var stundtals helt ur fokus. vilket lätt händer när man är hungrig och pladdrig. så precis innan vi slutar och läraren ulrika står där framme och säger att vi har spårat lite på lektionen idag, kläcler ullis ur sej: det här var ett riktigt spårämne...

maaahahahah :D höll på att avlida när hon sa det. fattar ni? maahaa.

ska snart kila iväg på core. skönt att använda maggisen lite :)

what if

känner att jag börjat tappa stinget lite här när det gäller bloggen. vet inte. men händer inte så mycket när det är skoldagar. det är som vanligt mest. så idag var det en vanlig dag. inget mer med det, börjar känna att det är dags för lite saker att hända tycker jag. men vad det som fattas är lite svårt att definiera. svårt att sätta fingret på liksom. det vore kul med nåt spännande, nån slags ovanlig och kanske oväntad, spänning i vardagen. det vore soft. dock bara bra spänning vill jag ha, tråkig spänning kan jag hoppa över.

jag skulle behöva ett tvspel. ett bra, typ ps3. det vore grymt. för jag fullkomligt älskar tvspel. det är så kul. och jag kan inte säga annat än att det skulle ge mej lite sånhär, visuell spänning i vardagen. overkligt. men jäkligt kul.
fast, okej, det håller inte i längden. varför kunde man inte bara få drömma sej bort ibland och ha massvis med pengar och resa tills man spyr!? det är så jobbigt att jobba ihop allting, för det tar sån tid. vore enklare om nån på stan skulle erbjuda mej en miljon.


talangjakt

åkte iväg till kööööping med sara och johanna :) kul att umgås vi tre igen. längesen sist nu! men kul, såklart mycket skratt och tokigheter. kollade på talangjakten som varade i säkert två timmar. våra polers henke, jonte, tobbe och bengan var med. deras första spelning som band. vi såg alltså hur historia skapades. var kul att se! det gjorde ni bra :)

sen blev det donken, sen hem. och nu är jag så trött så ögonlocken snart ligger på tangentbordet och påsarna växer sej allt större och gråare. en syn minsann.

träning imorn bitti... hoppas det går bättre än vad det brukar göra.
gonatt.


fresh prince

träningen igår gick bra :) ullis och jag körde på hårt, pliringar från henke osv. så det var som ett vanligt pass alltså. träningsverken sitter där den ska och gör ont. skönt! dock lite stelare... men, jaja. orka vara vig.

biologiprovet imorse känns bra. men hur det gick tänker jag inte yttra mej om, men jag håller på mej själv. för det här borde jag kunna, och borde kunna visa det också. hoppas det gick vägen!

slutade tjugo över tio. väntade på maten vid elva. det var beiga panbiffar, med nästintill rå potatis. skitgott. jag lovar.
tog ut pengar till kroatienresan som ska lämnas in imorn, sen hem och slappade i soffan <3
undrar vad man skulle göra utan soffan!? antagligen ligga oerhårt oskönt. och det vill man ju inte. sen var jag på verkstan med min pärla. vobblar i ratten vid hög hastighet så nu är det borta. och jag är ytterliggare 250 spänn fattigare...

sen ikväll blir det till köping för den där talangjakten. hur vi kommer dit är inte bestämt ännu. blir spännande det dära.

nu ska jag kolla på freschan i bel air. cool kille.


snö här också ;)

gör väl som alla andra bloggare i hela världen och ägnar en rad åt snön! mysigt :)
eller världen och världen, är väl typ snö i sverige i alla fall. förlåt. jag gick till överdrift. men ja, snö i alla fall. och det är fint och mysigt. fast inte när man cyklade till träningen. usch vad det snöade. väderguden hade tydligen bestämt sej för att peppra mej i ansiktet med små, knappt synliga, irriterande och kalla snöflingor som yrde överallt. cyklade till skolan med ett öga öppet och med en riktig kisning. som om det skulle hjälpa liksom. såg inte mycket för det inte. men kom fram hel och utan att halka. mycket på känsla så det var bra gjort! hehe.

sen var det en totalt vanlig skoldag. och nu ska jag plugga biologi innan det blir lite käk och kickbox med ullis idag. skojigt! skönt att få avreagera sej tycker jag. inte för att jag har så mycket att reagera av mej, men ändå. om det skulle komma upp nåt i veckan så har jag redan tömt mej på avreaktion i alla fall. hehe. eller nåt. det där blev snurrigt.

plugg var det.
men jag säger det igen. spana in erik och mackan på söndagar halv nio. det är tamefan så jäkla bra. skrattar så jag tjuter. gööööörbra!
pössenpåer

you don't score, until you score

långhelgen börjar lida mot sitt slut. lite ångest för skolan imorn... men det är ju som vanligt så inget nytt.

idag har det inte gjorts mycket inte. pluggat biologi och försökt läsa ut engelskaboken.... har hundra sidor kvar nu. läste sextio igår, resten idag. dock har jag inte läst vartenda ord, utan skummat och sen läst nogare där det händer nåt spännande. mycket överflödiga och onödiga ord tycker jag. men, får väl nöta det sista innan jag somnar. då lär det inte hoppas rader, utan snarare sidor. men skitsamma, den kanske till och med börjar bli spännande nu. kanske.

har hunnit med att träna också. sen när jag kom hem möttes jag av den sbolut bästa lukten i vääärlden (när det gälelr bakverk) saffransbullar! eller lussebullar om man hellre vill det. SÅ GOTT! så tröck i mej en stor jäkel när jag kollade på "ensam mamma söker". finalen idag. hehe, otippat vilka dem valde?? verkligen inte.
bra tv när den är som sämst.

min mobil har fått kummunikationsproblem. lite smått dampryck har den. skickat ett meddelande hela dagen. vad är det för fel!? jäkla comviq... verkar som att bara det är min det är fel på också. typiskt! jaja, mobilfan för väl skicka det där smset hela tiden då. jag bryr mej inte. fan. jäkla teknikgrejer. så bra när det funkar och så illa när det inte funkar. då är det som värst. suck!!

pull the trigger, break down in an loveaffair

sitter så här på lördagsnatten och myser lite till mando diaos ljuva musik.
har varit duktig som varit nykter i helgen. bra gjort.

så lyssna. bara ett klick ifrån.
all my senses.
mmmh.


  


gonatt folket :)
pöss



 

sätördaj

igår tog jag och amanda min pärla till köping och hälsade på hurten. myys!
läskigt att köra hem bara, men vi kom hem superhela och bilen var nästan nytvättad tack vare snön. hehe. skönt. slipper jag tvätta den på ett tag. man ska använda naturens tillgångar. samma sak med regn. ofantligt bra, ställ ut bilen och sen är den nästan ren. bättre än innan i alla fall.

imorse gick jag upp halv 8. varför? jo, götlunda hade första träningen 9 så bara kliva upp. skapligt nervös innan, haha, både jag och vicks. men vi löste det bra. kul träning var det i alla fall :) blir spännande det här.

dagen idag väntas plugg... biologi... måste göras så att det inte blir panikattacker på måndag kväll. det har jag absolut inte lust med. så, åååh. ta tag i det här var det. sen... jag looovar. nä, jag ska.

pussen

ledi

asaskönt.

gick upp halv nio och pallrade mej ut till hamre till annalena för lite massage i min opererade axel. visade sej att den var otroligt spänd. efter en massa massage och laser är jag nu mjukare än nånsin! så skönt med massage alltså. var helt groggy när jag satte mej upp igen.

gick dit för det är ju inte alls långt. när jag är framme får jag panik om jag skulle ha tappat min mobil eftersom jag inte hade den med mej. och vet att jag hade den med mej! men inte längre... ååh. så jag går in, helt stressad och svettig (visade sej att man inte ska underskatta min vinterjacka. varm!) berättar vad som hänt och får låna hennes mobil. puh! tog ett tag innan syrran fattade att det var jag som ringde hem(?) bra konstig hon är. ofta hon inte känner igen sin egen systers röst liksom!? när tappades hon i govlet som liten?

sen när jag förklarat att vi bodde i samma hus så visade det sej att mobbisen var hemma <3
hade avlidit om jag tappat den! hemska scenarion löpte förbi min näthinna. ett liv utan mobil? går det?

talang 2009?

lång dag idag!
skola, öppet hus och engelskaskrivning. den gick nog bra. bara att skriva lite vad man tänker liksom.

öppet hus var ju klockrent. idrott och hälsa b hade som vanlig tradition att underhålla i pauserna. asroligt. cheerleaders och rugbyspelare var vi. ojoj. så braa. så kuul. alla kommer in taggar värsta mycket, ställer upp sig och folk förväntar sej säkert bara mos på minsta lilla yta. istället när musiken drar igång är allt i slowmotion. så klockrent. musiken stannar vid touch-down och alla stelnar, sen är allt som vanligt.

shiit. det var så kul :) lätt bästa uppträdandet i vasas öppet-hus-historia!!

vill göra det igen!! slowmo är så kul. ska nog börja leva så. det vore nåt. eller?
i alla fall, grymt uppträdande eller ja, kul var det i alla fall. flinar stort bara av tanken av det. hihi.
kul att ha asbreda axlar också. när jag mötte folk i korridorerna sen var det bara att vända på sej så dom kom förbi... hehe. som en krabba typ. bra biff. men så jääääkla kul vare.

tanken slog till om att vara med i talang'09. det kanske vore nåt va?

fcking onsdag

dagen började kanondåligt. hade träning, kan ha varit den sämsta träningen nånsin. kändes inte bra kan jag meddela... tungt, försökte skärpa till mej, men inte alltid så lätt när man lämnat huvet på ett annat ställe än på plan. bara att bita ihop och komma igen så man så klyschigt säger.

vanlig skola sen. tråkigt. hem, vila lite och sen på möte med södra. över förväntan på deras planer måste jag säga. på pappret var det bra, sen hur det blir i verkligheten blir spännande.
känns som jag står vid ett fett viktigt vägskäl just nu... men, det löser sej. kör dubbelt med götlunda och södra så länge, om inte annat tills jag har bestämt mej. men för att inga konstigheter eller liknande ska ske så är ingenting bestämt än. bara en förfrågan som ska testas, tänkas och bestämmas. kan ta en dag, kan ta en månad. men känns bra att prova, det kan jag inte sticka under stolen med. men som sagt, inget bestämt ännu. kan bli en rafflande historia det här ;)

nu blir det bonde söker fru och grey's anatomy.
ett plus ikväll är att både sandra och mormor är här.
mysigt (:
puss!






in too deep and lost in time

oförskämt bra låt av foo fighters under namnet let it die.
ladda hem och lyssna ;)

Heart of gold but it lost it's pride
Beautiful veins and bloodshot eyes
I've seen your face in another light
Why'd you have to go and let it die?





snygga och smärta

det regnar fan hela tiden. verkligen hela tiden, jag förstår inte att det kan finnas så mycket vatten alltså. för det slog mej idag att det regnar jämt, på hösten, på sommaren och nu på vintern när det inte snöar här längre :/

men i alla fall, sommaren kallar vi ju "typisk svensk sommar" när det regnar. och det regnar ju väldigt ofta nuförtiden tycker jag. även om det är senhöst så kan det väl vara lite sol i alla fall? och nu när regnet tagit över vintern också så lär man börja bunkra upp med regnjackor och galonisar istället för termobyxor och tjockjackor. kanske till och med lägga skidorna på hyllan nu när regnet verkar ersätta snön successivt. det här gillas inte.

eftersom det var ett så jäkla deprimerande väder idag kollade jag på ett inspelat avsnitt av "erik och mackan - snygga och smärta". förbannat bra måste jag säga. lite smygreklam nu, men håll utkik på tv6 söndagar halv nio. riktigt roliga killar det där. kom på mig själv att jag satt och asgarvade här nyss, ensam i huset. haha. högt skrattade jag också, lite ljus på den här dagen i alla fall.


hmm mmhm

igår blev det som sagt kebab med sara. man kan säga som så lite lätt, att jag åt mej rejält och duktigt ohungrig. sen upp med sara till fille, hem och sen dök johanna upp. så vi satte oss i källaren och glodde på film. softigt.

idag har det blivit skolan, fotboll, kickbox, en totalt värdelös kostlektion och nu ska jag snart inta position i soffan. blev också av med engelskasnacket idag, skönt att ha det gjort. sen hur det gick är en helt annan femma. men jag snackade på och hoppas på det bästa. ett litet plus och lättnande grejs var också att jag fick en halv poäng över g på biokemin. så skööönt. slipper jag göra om det liksom. guld.

imorn blir det en förhoppningsvis lugn dag på lektionsfronten. är då inte på humör för att vara duktig för tillfället. är så trött, så det blir skönt med kort vecka :)

ointressant inlägg, jag vet. men pax för min blogg, jag får göra vad jag vill här. haaha.


i like to move it, move it

madagaskar på tv nu. min favoritfilm. fantastiskt bra! haha.

gårdagskvällen bjöd på allt möjligt. från gamla bilder och minnen till nåt annat. rolig kväll :)
fick även spela rockband. asroligt. nya stjärntrummisen är här: nämligen jag.
grym var jag. blev nästan nykter av att koncentrera sej så mycket. haha.
sen bar det av till olika håll, nåra uppåt, andra hemåt och jag centralt.
mötte upp sandra, conny och patrik så jag gick till källaren med dem.
skojigt. dock billig kväll eftersom jag inte orkade vara bakis idag. lyckades nästan.
men fort gick den och kul hade jag :)

nu är det snart träning som väntar och efter det så blir det kebaben med sara.
fett najs med kebab. yummie!

saftigt flesh

igår blev det en tripp med syrran hem till sandra och patrik, där även min andra morbror conny var. kul att se honom igen! sen var det en drös med annat folk där, så vi satt där en stund medans dom partade på innan det blev en liten tripp till donken.

idag har det dock inte hänt mycket. men har varit lite duktig och sprungit. asjobbigt var det. och städat lite.
sen har jag träffat conny och sandra, och nu kollar vi på fotboll. famljemyys.

ikväll verkar det styra upp sig. fett!

och för er som gillade mitt förra inlägg om skärningen i benet så är såret fortfarande saftigt, men dock väldigt rött. väldigt saftigt är det. imorse hade plåstret fastnat i såret, så när jag drog bort det drogs hela såret upp igen. jag drog sådär sakta för hade inte mod till att dra hårt, så såg liksom hur det luckrades upp, och plåstret var fullt av gul saft från kroppen. och så började det att blöda igen... men annars är det fint. saftigt.

ha en bra kväll :)


jag har skärt mej själv

jag vet att det heter skurit, tobbe har redan påpekat när jag sa fel i skolan. men jag bryr mej inte.
idag har jag ägnat mej åt rätt mycket snack om blod. man kan undra om det är fullmåne, men det har jag faktiskt ingen aning om. jag kan inte direkt påstå att jag är så sugen på blod heller.

hur som helst, det började i alla fall med att jag gick upp tidigare imorse. för hade världens tråkigaste uppgift att göra. raka benen... så haffade en ny rakhyvel och började processen. gick alldeles galant och tänkte inte på att rakhyveln var vass, så i ett ouppmärksamt ögonblick tar jag i lite extra hårt efter fotknölen. ojämt och bra.

det svider till lite och jag fortsätter. kollar ner fem sekunder senare och min fot är täckt av blod! kollar på rakhyveln och där sitter, jovisst, min hud. det yttersta skalet har fastnat där, så jag måste ju ta bort den. jag tar alltså på min egen hud som inte sitter på kroppen längre. en skinnslämsa liksom och lägger den i handfatet så länge.
i alla fall så asblöder jag från benet och min hud ligger i handfatet. (sex centimeter ögonmätt).
när jag menar blöder, så menar jag inte en droppe liksom. det rann ut ur benet, rena blodforsen!

får stopp på blödandet efter en kvart kanske. och sen dess har min dag varit som vanligt.
och nu är såret glansigt och saftigt.

come over here, babe

planerat och trixat inför julias och jennys födelsedagar. kan nog bli bra det här tror jag minsann :)
läste nyss julias blogg att hon redan var nervös. hahah. det lär du vara ;)

sen blev det en tripp till mcd med johanna och sara. ingen köpte nåt. varför åkte vi ens?
sen blev det prominix med sara och nu sitter jag här och har ena ögat på tvn och det andra här på datorn.
lite svårt att tänka sig kanske... men det går.

hehe.
imorn people är det FREDAG = FEZT.
fett. inte för att det är fest imorn, men fredag innebär laddning inför FEZT.
goodiewoodie.

nu vet jag en som ska sova.
pussen

typiskt

astressad kom jag till skolan imorse. ännu en dag jag kommer försent tänkte jag mitt i allt stressande, flåsande och maxad puls. cyklade på som fan i regn och motvind och var helt slut när jag kom fram. skyndar till skåpet där jag möter ullis, frågar varför hon inte är på lektionen och får reda på, såklart, att det var sovmorgon.

självklart.


with the birds I'll share this lonely view

väldigt grå dag. och lång. väldigt lång.
men, jag har inte gjort något speciellt för att ändra färg och inställning på den här dagen så det får va. kanske var det värt det, kanske inte. har i stort sett inte gjort mycket alls sen jag kom hem från skolan, vilket vill säga runt halv två. snarare hängt vid tvn hela tiden. jag kom på mig själv att jag är beroende. jag är beroende av tvn!! inte bra, så ska försöka att successivt bryta ner mina tevevanor till små, obetydelsefulla minutrar istället för hela eftermiddagar osv. håller inte och i längden blir det förbannat tråkigt. jag skyller allt på vädret!! sluta regna nu!!

är trött som ett lik nu. bara för att jag inte gjort nåt idag plus att jag är assur på vädret som inte tillåter ett bekvämt utomhusliv nu när det ska regna så in i fan så mycket alltså. gillar jag inte!!
och nu ska jag plugga. gillar jag inte heller!! men ska försöka i alla fall.

omuntert inlägg på en omunter onsdag.
man kan inte vara på topp jämt. det märker jag det.
dagens tumme upp till mando diao som släpper nytt i februari. bäst idag.
puss.


 
 

våldsam vardag...

... var min rubrik idag på nationella provet i svenska b. uppgift: uppsats.
galet jobbigt på ett konstigt sätt. egentligen bara att sitta och skriva.
men man måste tänka så fruktansvärt mycket så hela min hjärnkapacitet stiger till max.
nästintill.

gick nog bra. skrev på så in i tusan, fan vad jag skrev. fyra stycken fyrsidiga häften blev det. alltså 16 sidor. men stora rader och skrivet stort. men ändå, det är rätt mycket. hoppas det inte blev för mycket. jaja, känns bra i alla fall.

så jag har förbrukat min tid idag med att sitta. kommer att få en platt och stolformad rumpa. snyggt.
så ska snart lägga mig på mage i soffan och glo på film. kanske sova lite på det här också. för vill inte påverka rumpan för mycket, därför måste jag skynda mej att skriva klart så jag slipper sitta mer.

jag är rastlöst trött.



galet roligt

kollade för ett tag sen på jackass 2. galet rolig!!
förstår mig inte på dem, men skrattade så mycket ibland så att jag inte fick luft.
klockrent. så jävla kul var det. dagens tumme upp!
lite över gränsen ibland, men fan så kul för övrigt. precis mej i smaken.

inte vart det mycket kemiplugg hemma inte... gör inte så mycket. gjorde ganska mycket i skolan.
och imorn är det ett helsikes-jäkla-asalångt prov som väntar.
svenska b naionella skriftligt. i fem timmar.
kan bli kul. kan bli pest.

fast... jag gillar verkligen sånt här. att skriva och sådära. fast bara om det går bra.
annars är det inget kul heller.
jaja.
pussen på er.






soccer

börjar få ont i halsen igen.
skit.
fast bara lite... men det är skit ändå.

inte hänt så mycket idag, vart rätt segt måste jag säga.
plugg inför kemiprovet, brandövning, lektion, lunch, lektion, hem.
sen somnade jag som värsta stocken i soffan. fett med skönt.

kom på att det inte gick att somna till ljudet av serieprogram från tv:n om man är jag.
så jag letade fram en fotbollskanal, la mej på sidan och somnade på stört till ljudet av fotboll.
haha. här behövs det inga vaggvisor inte, ge mig lite fotbollsljud så slocknar jag som en stock.
fascinerande.

amigos!

måndagen är avklarad! woho. en dag närmare helg.

hade två lektioner. fotboll och engelska. första lektionen halv nio till tio. andra lektionen tre till fyra.
kanon. tummen upp!
men hann med lite plugg, upp på stan med sara, roy och danne. fixade lite och så. donkan och slapp.
så inte mycket vettigt har hänt i skolan idag inte.

även flyttat kemin till på torsdag! sköööönt.
kan inte ett shit. än. eller jo, men inte så att det räcker. men bra gjort av oss att flytta tycker jag.
så blev kickbox med virre idag. vi är grymma. och jag är typ lam i armarna nu. men bra träning.

roligaste reklamen nu är från tele2, med det svarta fåret ni vet.
born to be cheap. hahaha. fattar ni?


pluffsen

nyss duschat efter träningen. skönt att vara igång igen... känns på en gång när jag inte har tränat plus att jag blir riktigt pluffsig i kroppen. så nu kan man säga att jag vet vart allt skulle sätta sej om jag nångång (förhoppningsvis aldrig) skulle lägga träningen åt sidan. en ganska så livsviktig upptäckt i mitt tycke.

när jag kom till träningen visade det sej att jag var en timma sen. och de andra från "gamla" damlaget också. hade fått fel tid på en timma, kuul. så det var bara att hoppa in på tvåmål på en gång. utan uppvärmning och pulsen steg med en sisådär hundra slag på en sekund. jobbigt som fan.

nu funderar på om jag ska kolla på tv, plugga, softa, kolla på film, inte plugga, ta en powernap, städa mitt rum, packa inför imorn eller bara sitta medans jag väntar på maten. orkar verkligen inte hjälpa till.
ska nog ta pluggböckerna och sätta mig i soffan så kan göra det samtidigt, det är soft och man ser upptagen ut fast man kollar mest på tv. genialt. packa blir det också om det skulle krisa sej.


strangerdanger!

kul kommentar från blades of glory som jag kollar på nu. dom har precis börjat sitt sista åk, klockrent roligt. haha.
hejaheja!

igår vart det upp på landet, var sån fet dimma så jag väntade bara på att ett monster skulle hoppa fram och ta tag och börja rycka i bilen. skitäckligt. och som grädde på moset, när jag var som skrajast kommer en peppande refräng ur broder daniels låt "shoreline": you die when you're young.
liksom. jag böt låt direkt, höjde ljudet och låtsades för mig själv att jag inte var rädd.

såg på en jäkla psykfilm. knäpp var den. blev nästan lite hjärntvättad själv där.
sen hem en timme, innan det bar av till götlundas urskogar för att hämta hem julia.
så trillade in igen vid tretiden kanske? nåt sånt. sen somnade jag som en stock.

tänkte nog åka på träningen idag. sugen på att röra mig lite!
inte frisk till 100 ännu. men i alla fall 90. så det är ju nästan lugna pucken.

sen måste måste måste måste måste måste måste måste MÅSTE jag plugga på kemin.
faaaan vad jag inte vill det. VILL INTEEEE. det är så tråkigt.......................!!!!
suck.

hihi. jag älskar min bil :)

astristig dag

gråare dag än den här får man ju leta efter. så jäkla tråkig. verkligen asatråkig.
inte blev det bättre att jag tog fram kemiböckerna, men! har inte gjort ett skit, utan mitt pluggande, eller jag menade "pluggande", resulterade i en teckning. bra gjort.

vad ska man göra ikväll då?
hela dagen har ju varit grå, så då kommer säkert kvällen att vara... tja, svart. jäkligt roligt.

och jag är rastlös, skulle vilja ut och springa. men vågar inte satsa och bli sjuk igen.
skulle vilja göra nåt kul, typ shoppa, men jag har inga pengar.

fast, nu ska jag tänka positivt. eftersom den här dagen redan är så tråkig kan den bara bli roligare.
eller?

ett extra stort jävla plus på den här dagen var imorse när min kärleksfulla syster såg mig och slängde ur sig:
"gud. du ser helt död ut."
tack. min dag blev genast bättre.

good morning!

nyss uppstigen och känner mig som ett lik.
ögonlocken hänger, håret är jävligt, jag är blek och har en väldigt hängig kroppshållning. inte mycket annat än vackert.

sov så in i tusan inatt. elva timmar lyckades jag skrapa ihop. oootroligt skönt. sovit fruktansvärt lite under veckan, men i helgen blir det ändring på det. ska sova bort den. behövs, för man blir frisk av att sova. känner mig redan bättre! woho.

igår kom patrik och sandra över. så vi åt tacos, myste, kollade på idol och hade det allmänt trevligt. gillas!
men vad var det som hände igår!? robin e hängde löst, vad är det frågan om!? jäkla snoris-johan kan ta sin pubertetsröst och kila hem... men att robin hänger löst... han är ju bäst.
på schemat idag står... nej, det står ingenting. förutom att plugga lite. biokemi, det om nåt är en funkiller.
usch.

mjaa, om man ska ta sig lite frukost och glo på tv?
jaaa. min frukosttradition som gäller helger och då jag är ensam hemma.
sweet.


det här vädret håller inte. sommar och sol nu tack? ja.

status.

den alltid lika sköna och frihetskänsliga kommentaren, som är obligatorisk på fredagar, är såklart: det är heeeeeeeelg!

lika skönt som alltid. jag är lika trött som alltid. vilket är typiska fredagssyndrom. ett annat syndrom som hör fredagarna till är idol. om det är ett bra eller dåligt syndrom har jag faktiskt ingen uppfattning om. men det är jäkligt skönt att slöhänga i soffan, irritera sig på hur dem sjunger och ser ut. alltså, helt normalt svenskt beteende när man ser begåvade människor. typiskt svenskt. undrar varför man håller på sådär egentligen?

idag var det skola. började med att komma tio minuter försent till samhällslektionen. synd.
där fick jag även tillbaka provet, fick vg! är bra nöjd med det. inte många poäng från gränsen uppåt. skönt att se att jag kan om jag vill, en liten kick. behövdes antar jag. sen miljöprov, gick okej. ute i god tid med pluggandet för en gångskull så får se om det ger resultat eller om jag ska fortsätta att softa med pluggningen. sen ogod mat. engelskaprov också. gick nog bra, inte så svårt upplevde jag det som. men! man vet aldrig, i alla fall när man har en lärare som den vi har. men gjorde my best, I promise!

kollade också på idrotten som jag inte var med på eftersom jag har av okänd anledning åkt på en rejäl snuva? fattar inte. nån gång måste man väl vara sjuk också. tydligen. jobbigt. jag vill ju träna.
ja, men kul var det. vi ska ju ha uppvisning på öppet hus om två veckor. vi har en asbra idé, alla är på och det är så kuuuul. så kuuuuuul äre. hahahaha. kul när vi övade också. klockis!! 
kommer bli en humörhöjare det här. I can feel it!
det här blir status hörrni. hehe.

intressant, inte sant?

nu skriver jag igen.
men jag lovar, endast en usel ursäkt för att slippa plugga på miljön.
det är hemskt. tro mig. såå, vi kan kalla det här som en liten paus.

jag börjar bli sjuk. eller nåt. jag hatar det. huvudet känns otroligt tungt. det produceras ofantligt mycket snor och hur mycket man än snyter sig i ett försök att slippa andas sig torr genom munnen så likförbannat är det nytt på en gång.
är det bara jag som inte förstår mej på den grejen?

haha, mycket intressant ämne jag valt för det här inlägget...

i alla fall, chansen enligt mej själv är i alla fall att jag är med på idrott och hälsan imorn. har inget ont i halsen och är lite täppt bara. en bagatell. hoppas jag... blev skrämd över en konstig influensa eller nåt som kunde dyka upp... gulp. får se hur jag gör... sugen är jag. kan inte sitta still längre. det är så tråååkigt. jag är nog med om jag törs, ska jag uttrycka mig. men jag är ganska modig av mej. hehe.

menne.
lite sömn på det här så.


en blandad dag kan man säga

ja ni.
den här dagen har ju varit givande. och vad mer kan man säga... ogivande. ja. den här dagen har vart en blandning av givande och ogivande. om man nu kan få ihop det. men så är det i alla fall. blev ju den här mässan i örebro. rätt kul, folk i rörelse, man har en liten match mot alla: vem tog flest pennor? nyckelband? godisar? det är typ det det går ut på, och det är det som är roligt. fick allt möjligt idag. gillar när man får pennor.

egentligen så kan man säga att det var de olika sorternas pennor som drog mej till vissa ställen. inget annat. inte för att det verkade intressant, för att jag var intresserad eller liknande. det var bara pennorna. och inte illa pinkat blev det heller, fick med mej ganska många hem. good work!

men hittade några grejor som var intressant. börjar bli intresserad, eller är, av kroppens tjolagrejs. muskler, senor och sånt där. vore häftigt att vara massör eller personlig tränare liksom... jaja, tiden får utvisa. jag och sara har ju lite planer sen lääänge. dom ska stå fast och verklighetställas tycker jag!

tappade för ett ögonblick bort mina "jämlika" som det så fint kallades. och det fick man ju lida för. förlåt mej så hiiiimla mycket liksom. åh. jämt blir man utsatt!! haha. jäkla svin. tillsist hittade jag mina kompisar och dagen räddades från ständigt sänknade av mitt självförtroende. puh. annars hade nog dagen slutat i stor misär med sprutor i armen och ett rakblad i handen.

pleased

idag var det en slapp dag minsann. träning, mc.d, hoppa över engelskan och en lektion om kroatien. det var allt. sen vare schlutt och bara att trampa hemåt. fett soft. softare var det i soffan framför tvn. riktigt skönt.

ska snart ta mig i kragen och plugga lite på det mest tråkiga miljögrejset.

idag planerade också in hur vi ska göra för att bli godkända på matte d. jag, carro och roy utgör en tapper grupp måste jag säga. men känns bra, för nu kanske chansen är att man får den hjälp man behöver ordentligt nu. när inte erik behöver hålla på och stressa runt på 30 elever nu när vi är 3. så blir bra det här känns det som.

imorn blir det ingen skola. är nån mässa i örebro som vi ska på. kan bli kul :)

agenda 21 och hållbar utveckling......................

ja.
ni hör ju själva hur jäkla asapisstråkigt det låter. och är. men. ja. ska fixa ett hyffsat resultat.
hade jag tänkt. men så finns ju den där klyscan ni vet, "det blir aldrig som man tänkt sej".
så. får se hur det här kommer gå.

fick tillbaka matte nationella d idag. ofantligt spännande.
hade jag lyckats med ett godkänt betyg? eller inte?
svaret blev: inte. suck. dock bara två poäng ifrån, så jag har chans att kirra hem ett godkänt. vore skönt. skönt som fan vore det. blir så trött på mej själv att jag tror att jag, ibland, kan bara glida med på ett bananskal. men, de där bananskalen börjar mögla och tappa glideffekten och jag måste inse att det inte är någon som vill eller bryr sig om att slänga bananskal framför mej längre. inte för att det någonsin har hänt. men ändå. jag måste skärpa mig. igen. men jag måste göra det! så här kass vill jag inte vara.

så härmed avsäger jag mig en viss del av mitt sociala liv för att istället på helgerna begrava mig i skolböcker och annat som kan vara intressant och givande för min framtid istället för att dricka upp mina hjärnceller och min kondition.

även fast det är för det mesta jävligt kul. och lite värt det. men, notera en viss del av mitt sociala liv.
VISS del. alltså inte allt, och inte mycket, utan en viss del. VISS del. och det är inte så mycket.
men skärpning ska ske snararst. om inte nu.

nej, tillbaka till funkiller.

GRATTIS JOHANNA TILL KÖRKORTET!

foo fighters

kickbox idag. jag är mör.

nu hänger jag vid datorn tillsammans med nirvana. fantastiskt bra. ännu en musikupptäckt att lägga till i samlingen. självklart har jag vetat att de funnits och känner igen flera låtar, men aldrig tagit mej i kragen att ladda hem deras musik. men nu fick jag tummen ur handen kan man säga och fixade till det. och nöjd blev jag.

ska dela med mej av ett klipp. eller två. får se. det blir två.



båda är med foo fighters. såklart. kan ha vart mitt livs upplevelse så här långt när jag såg dem i somras. helt grymt. finns då fan inget bättre band i nutid tycker jag. mmm, så bra. här med trummisen taylor hawkins som sjunger. kan ha bland den skönaste rösten nånsin. perfekt hes. bara lyssna och njuuut. bara så bra.



foo fighters med bra låt nummer 2, my hero. brabrabra. finns inte så mycket mer att säga.

nu ska jag försöka luska ut turnédatum och jag hoppas innerligt asmycket att de snart tar sig hit igen på en egen konsert. inte festival som sist. vore fett. och när de väl kommer då ska jag vara där, det är en sak som är säker.

sju veckor kvar...

skolan började ju idag igen. och det är nu man känner att lovet inte hjälpte ett skit med att göra en lite piggare, lite mer motiverad och mer duktig. jag är fortfarande trött, har ingen motivation och jag är inte bra. så är det bara. inte ens det längsta lovet nånsin skulle kunna fixa det här. tror jag. inte känns det som så nu i alla fall.

började med fotboll. asjobbigt pass idag. verkligen jobbigt. säkert bara för att det har varit lov och vi har latat oss och druckit en del under lovet. men jag klagar inte, jag skulle göra exakt samma sak om det nu vore så att jag var tränare. lätt. man ska inte tro att det blir en såsig träning bara för att man har haft ett såsigt lov liksom. det har jag lärt mej efter alla år jag spelat. det är bra att veta.

sen kan man säga att jag satt av miljön. allt jag gjorde var att vara trött, överentasuastisk och hungrig som fan. men till sist fick jag mat. och en lunch på en sisådär 3 timmar. fett roligt. not. mättande dock. fast jag var hungrig igen vid ett... skolans mat förbrukas rätt bra i min mage. lär då inte vara mycket näring i den....

efter lunch satt jag självklart av rasten, kemin och engelskan. mycket givande enligt mitt tycke. verkligen.
men kul i alla fall att se alla igen. hade några bra historier att dela med oss av. tummen upp nr1 för det denna dag.
tumme upp nr2 går till att kosten var inställd och flyttad tills på onsdag. notera liten tumme bara.
tumme ner för att det är nästan 7 veckor kvar till jullovet... suck.

söndagsångest

den kom nyss, söndagsångesten.

jag har prov på fredag. kom jag på. miljökunskapsgrejs. skit.
säkert nåt annat tjoffs i läxa också som jag förträngt...

sen kom jag på att jag undrar hur det gick för mej, och alla andra, i det nationella provet i matte d som vi hade innan lovet... magknip. vill verkligen ha g på det här. vore guld. men jag vet inte...
och sen samhällskunskapen. undrar hur det gick, men känns definitivt bättre än matten i alla fall.

kan bli spännande det här hörrni.

lite bilder från igår :)

som sagt galen kväll med tokigheter och skratt. gillas.

     
   

och nu börjar tröttheten och irritationen smyga sej på... vilket brukar resultera i lite tjaffs med mamma om att jag är lat osv. men finns det ingen förståelse för bakfylla som kommer lite senare på eftermiddagen? jaja. ska försöka gömma mej nu... hehe.

sista dagen på lovet nu folks.

japp.
känns förjävligt. vart tog lovet vägen? det har väl inte ens börjat? ååh... skit.

igår kväll var rolig. galet kanske man ska säga? i alla fall kände jag mej lite galen när vi åkte ut till medåker som enda utklädda. haha. fan. det var guld. asroligt. jag, sara, johanna, madde, amanda och viqy. klockrent.
blev fart och hängde mest på dansgolvet. asroligt. men idag har jag så ont i fötterna att jag vill amputera bort dom. fast bara tillfälligt.

jag var tjuv eller bov eller vad man ska säga och det var riktigt roligt. första gången man var ordentligt bra utklädd känns det som. maskerad är tusan kul alltså.

tack för en rolig kväll igår! fett bra.
nu ska jag ringa johanna och sen kratta upp lite löv.
är inte så bakis som jag trodde. har redan ätit frukost. asbra jobbat för mej. helt fett.
hoppas jag får bilder av maddisen snart så jag kan visa min maskisdräkt. och de andra med så klart :)

TAGG

japp. nu är det tagg som gäller! eller ja, snart ska jag tagga.

har packat det sista av min tuffa maskeraddräkt, fixat mitt lilla drick, ätit och packat allt annat.
nu hoppas vi på en kanonkväll med mycket galenheter!!
så nu hem till johanna för lite käk och fix!

hadebäst!
pusssssssssssssssssssssssssen

INTERNET IGEN

nej, jag har inte dött. nej, jag har inte lagt ner bloggen.

men nåt annat som la av var mitt internet!!!! i måndags sa det kaputt och sen dess tills nu, har jag levt nästan isolerad och ovetandes om vad som händer i lilla arboga. missat nåt? mjaa, kanske. men antagligen inte... men ja, inget internet som sagt. ett under att jag fortfarande lever. kom på att man är sjukt beroende av det. och va händer då när jag väl sitter här igen? jo ingenting. ingen som märkt att man varit offline i 6 dar? väntade mej en hop av plippande av msn fönster. men icke.

ja, så för att slå död på min tid som nu blev över från "datortiden" har spenderats på ett sätt jag inte kommer ihåg. för att även om jag har gjort nåt så har det varit liksom, lite saksamma över det. men, ja nu är lovet slut. det är lördag.

igår kommer jag ihåg. då slog jag ihjäl tiden från åtta till halv ett(på natten) genom att:
1. se på fyra filmer. fyra liksom!! (neeeej, inte i rad!)
2. sy klart min maskeraddräkt
3. äta
4. göra lite suduko (asbra tidsfördriv)
5. nåra timmar på marieberg

ja. och ja. soft. och alla filmerna var bra också. i alla fall de två sista. asbra. tacka vet jag canal+ när jag inte har internet och de visar bra filmer. lööööööööööööööööööööööve.

fantastiskt. här sitter jag nu, tillbaka efter nästan en veckan utan msn:ig kontakt. helt otroligt att jag still lever, ait? dock är det då fan ingen skillnad. som om tiden står still liksom.


RSS 2.0