fetingbra låt!


45 timmar kvar!

tills vi sitter på bussen och rullar ner mot danmark! roligt :D
bland de bästa veckorna på året. lätt.

håller på att packa lite smått... men det är inte så kul. varför drar man sig alltid in i det sista för att packa? egentligen har jag hur mycket tid som helst. men hittar alltid på en massa annat... städar ur en gammal byrålåda med pennor och sudd, hittar gamla foton, minnen, gamla skoluppgifter från när man knappt kunde stava... ja, allt det där blir helt plötsligt superintressant och måste göras just på den tiden som jag ska packa. alltid likadant. alltid. därför lider jag utav packningspanik. eller packningsångest. eller ja, det är nog båda.

ska försöka ta tag i det där... har i alla fall varit duktig och gjort min superdupergoiga pastasallad med avokado som ska med till fjugesta ikväll! så goood är den. älskar!! sen står det inte så mycket på dagens schema faktiskt, packa lite, chilla och tagga. för ikväll är det kött! cuper är så roliga! är vrååltaggad!!! är lite sugen på party också... men 13 dagar kvar till studentfesten, jag överlever. så have so fun tonight!



bild från sommaren och medeltidsveckan 2007. tider det, haha. den här
kvällen cyklade vi hela vägen uppför brattberget... har nog aldrig varit så
trött förut.... haha.
hur som helst, saknar sommaren sjukt mycket. vill ha VÄRME, gå
runt i sommarkläder och vara ute sent på kvällarna och bara mysa.
riktigt lovely vore det. riktigt lovely.
puss, hej då och nyp i stjärten!

babes

kom hem från köping med det jag skulle ha. och det är ju toppen!
hittade även ett par skor. jag ÄLSKAR dem. åh. så fina, bara för att
jag är så nöjd ska jag lägga upp en bild. hihi. tänk att ett par skor
kan få en att må så bra... haha, men slår aldrig fotbollsskor! fast det
är nära på. så nu har jag bestämt vad jag ska ha för skor på student-
festen. otroligt.

sen blev det chill med sara och johanna. och det var verkligen chill.
vi låg i sängen som ett gäng pensionärer och rörde oss knappt ur
fläcken på 3 timmar. det är verkligen chill och man är verkligen trött
då. ska pina mig att vara lite vaken till, så jag sover länge imorn och
är pigg när vi spelar cup imorn kväll/natt. det ska bli kul. är riktigt
taggad nu alltså. fast är lite mer taggad till danmark!! snart dags!! iih!

babes 1.

babes 2.



babes 3.


babes 4.


babes 5.


THE BABE 6.

oh oh oh

nu är då vårat projektarbete klart. och det blev sjuukligt snyggt! jag är så nöjd och så stolt över oss! så fint blev det. avslutade idag med de sista detaljerna som vi efter många om och men fick med oss från ikea till slut. blev riktigt bra! toppen!!

tänkte åka och shoppa, men när vi var i örebro på ikea så var det smockat med folk. galet. så blev avtaggad för är inte sugen på för mycket folk och trängsel. det är ju typiskt mej också... på ikea idag så körde jag på en tant när hon gick för sakta plus att en annan tant backade på mej som värsta grävmaskinen. och då kände jag att det var ingen bra dag för trängselshopping! för känner att mitt humör kan bli lättirriterat på allt. på människor som går sakta där det är liten passage och inte märker att de ställer sig mitt i vägen där just jag skulle gå. det är bland det värsta jag vet. haha, blir så sjukt irriterad ibland.

hur som helst, blir snart en sväng till köping med henrik. ska på intersport och hitta något bra tills träningsveckan i danmark. känner på mig att jag behöver lite strumpor och underställ. blir kanon. inte lika långt som till örebro och mycket behagligare med folk hoppas jag. så. hejs.

so, we're started?

nyss hemkommen från träning. skönt. men slitit pass idag... hinderbana. jobbigt!
så nu sitter jag här lite mörbultad och ska snart stoppa något i lilla magsingen. gott!

var på intervju på donkan idag. igen! gick bra, snackade lite med chefen bara sen åkte jag hem. chill, fast han var svår att imponera på tycker jag, alltså att framställa mig själv bra var svårt på något sätt. han var verkligen en människokännare och tänk om man visar upp sig på fel sida? men jag var mig själv så det är väl bara hoppas att han såg det också! spännande det här i alla fall. kändes skönt att jag fick komma till 2:a intervjun, det är ett tecken på att man har potential i alla fall.

imorn blir det IKEA med projektgruppen och sen sista finishen på klassrummet! helbra blir det. stolt tjej! sen får jag se vad dagen bjuder på. är inte helt otippat shoppingsugen nu när studiebidraget har kommit! jag hoppas! :R

på måndag draaaar vi :D :D
(första året vi var där. helnajs)

mmh


ingen lätt historia

nu har jag varit duktig tjej! har nämligen tagit mig i kragen och dammsugit mitt rum! det är riktigt fint, i förrgår köpte jag en ny bänk så att jag får lite förvaring i mitt rum. annars låg allting bara framme och samlade damm. och det gjorde det verkligen. sandras rum + damm = var sant men inte nu längre! ha! så det är lite frääschare i mitt rum nu. så fint! haha, men det var ingen lätt historia att sätta ihop MALM byrå som den heter. gjorde det helt själv. svinjobbigt och tog tre timmar. som tur var så kom pappa hem och hjälpte mej med lådorna. skitjobbiga. plus att jag var så trött att jag inte ens kunde tänka. men bra blev det. och det var ju huvudsaken... dock aldrig mer MALM byrå och sätta ihop den själv. fast den är ju snygg.


många, många fler skruvar och grejer som inte syns på bilden. svårare som tusan än vad det ser ut!
ska man ge på sig en sådan där grej så ska man komma ihåg att ha en hjälpare, inte ha gått upp för tidigt och vara laddad med tålamod. men det gick. till slut.

use somebody

nu har jag renoverat bloggen! det var kul så länge det varade (not). men nu är det gjort och det blev bra. och ja, tanken är att headern ska se ut sådär precis som en filmrulle ju. ser ni? fantasin flödar. tänkte på en grej också, det regnar som tusan ute... är inte det ett tecken på att våren är på väg? hoppas.

fick ett förhoppningsvis bra samtal nu ikväll, donkan som ville träffa mig igen. redan imorgon! det känns bra. tänkte dock åka och shoppa lite, men blir nog tokstressigt så ska nog sova hela dagen istället. kan behövas! blev också promenad med johanna till sara. planerade återigen jennys firande. att det ska vara så jävla svårt. flyttar datum och grejer varje gång. alltid är det något och till slut är det ändå alltid jag som får böja mej efter de andra damernas önskningar. vare sej jag har träning eller inte. vänta bara tills jag är proffs, då ska vi planera hörrni. ja för fan.

och nu är jag en trött tjej. IGEN!? otippat... otippat.... tippat.
så ska krypa till kojs nu och vara lite nöjd över min design.
jag är fan lika bra som jag tror. så är det bara. känns bra.
nattinatti, pussen och adjöken!



bjuder på en godnattlåt.
var ju tänkt som ett klipp i bloggen, men koden fanns ju inte.
men häng inte läpp! här kommer länken, riktigt bra.

Kings of Leon - Use Somebody


and we're done!

klara med målningen idag! najs, även städat och klart! så fint så :) tjejerna gjorde det medans jag var på arbetsintervju på donkan. spännande det där! får se hur det går, men känns helt okej efter det lilla snackat i alla fall. får se om det är min tur att få lite klirr i kassan. ekar ganska rejält ibland alltså... jaja, på rätt väg!

träning igår, riktigt roligt. löpning 3 km, sen tvåmål och uppspelsövning. är ruskigt taggad tills cupen på lördag. ska bli kul, fastän det är lönehelg... ;) haha. men sparar pengar och nöter inte på min kondition. plus på det! får tänka positivt helt enkelt!

dagens planering ser ut så här: sova, sova, kolla på tv, datorn, äta, sova lite till och sen en promenad till sara för lite planering om fredag. sen chill och sova. låter bra. känns att jag har känsla för det här med schemaläggning. behöver inte vara så avancerat alltid heller. ohnej! ;D

så, ni kan ju gissa vad jag ska göra nu...
pussen!


'allå 'allå

"classroomservice - mot framtiden" går riktigt bra. vi jobbar och sliter och hinner med att käka kebab på lunchen. det är najs. har två väggar kvar bara! sen äre klart med målningen :) riktigt skönt, jobbar skitbra.

så ska äta, sen blir det träning i köping ikväll. jobbigt att komma hem så sent... men kul att leka med bollen och det är jag riktigt sugen på nu! fast mest är jag sugen på maten som jag ska äta! nu!!! :D

hold up

lång dag idag. så nu är det återigen en trött tjej som skriver. vad gör jag för fel? varför är jag alltid trött? jag gör ju inte så värst mycket så ser inte den röda tråden i det hela. jaja, orkar inte tänka på det mer nu.

började med målningen och renoveringen av klassrummet idag! det är roligt. roligt som fan är det! älskar att måla, speciellt när det är stora ytor så man kan nästan inte göra fel. så enkelt liksom. kände att det kanske vore nåt? utbilda sig till målare ett tag och jobba som det. det skulle jag lätt kunna göra. får se efter den här veckan hur den tanken är... haha ;) men det går bra och det är så jäkla kul. det gillar vi :)

sen blev det träning, fyspass. hade ätit dåligt under hela dagen. typ ingen mat, utan mackor, fil, panpizza, gröt och ägg. ja, alltså inte mycket att träna på. det är typ sämst. inte bra alltså... så kände mej lite snurrig där... så skärpning på maten imorn! men idag var det trots allt första dagen på lovet och vem orkar laga mat då? precis.

nu ska jag krypa till kojs.
sovsigottsi! pussen


hey babe

sitter nu uppkrupen i soffan och är trött. allt är som vanligt alltså!

jag mår riktigt bra nu faktiskt. var iväg på spinning med carro och ullis! det var faktiskt över förväntan. riktigt skönt. så nästa tillfälle som passar blir det lätt ett pass till, verkligen skönt. och fan så varm man blev. svettas som en hel karl för tusan! men det var ju inget nytt så. men sägs att man är vältränad när man svettas som en gris, idag måste jag ha tappat 2 liter alltså, så får väl tro på det då. jag har också hunnit med att sola och käka glass med ange! gick mycket bättre än förra gången då det bara fanns 2 knappar på det här solariet. mycket enklare så. måste allt vara så överavancerat annars? inte konstigt man är nyfiken!



går ett ganska intressant program på teve faktiskt. riktigt ur verkligheten. handlar om massajerna och kvinnornas och männens riter med omskärlse och könstympning och sånt. främst kvinnornas... och det är helt sjukt. det är verkligen helt sjukt! programmet heter "modiga kvinnor" och hon som intervjuas är grym (som i bra alltså). alltså det är inte så att jag sitter här och är upprörd, för deras situation är tyvärr som den är men det går alltid att påverka och jag hoppas för de stackars småtjejerna som könstympas vid tolvårsålder att det slutar. ingen ska behöva uppleva något sådant. det är inte shyst i alla fall!

hur som helst... imorn så börjar vi att svida om det fula klassrummets väggar till något riktigt snyggt! så n4 ska få en riktig makeover den här veckan. ska bli kul! och imorn är det bara en vecka till danmark också! lovely! mitt andra hem ;)

idag är det no more söndagsångest

tänkte att medans jag överlägger om jag ska fortsätta blogga eller inte... så slänger jag in ett inlägg bara. har liksom inte så mycket annat för mig för stunden!

igår kväll styrde det upp sig. jag och amanda traskade hem till olle där det blev lite partande. riktigt najs! :D så nu har jag stillat mitt lilla alkoholbehov för ett tag i alla fall. trevlans, javisst!

hörde den här låten på radion igår, den där rockkanalen som finns ni vet. hur som helst, så känner man sig hög när man hör den här låten. den är rätt luddig. men den fastnar, skön känlsa i alla fall. hehe.



eller så kan man lyssna på den här versionen också ;)


läs inte

jag såg nu att jag skriver oförskämt långa inlägg om ingenting. det ska jag sluta med hade jag tänkt!

nyss ätit efter träningen, det var gott. jag äter som en hel karl. det är pinsamt ibland, men samtidigt gott. måste ju bli mätt liksom. jahapp... .... igår såg jag eagles vinna innebandymatchen, när det var 2 sekunder kvar kom det avgörande målet. tungt! grattis i alla fall :) efter det åkte jag upp till parken. slog död på tid där, sen åkte jag hem. inget party igår... antagligen inte ikväll heller. alla verkar ha dissat partyn, det är liksom inte samma drag som typ förra året, då var det party hela tiden. hur som helst, så är jag sugen på en spontankväll i veckan. det vore något att spinna vidare på. nu vill jag bara sova.

ja, det här var ju ett riktigt pissigt inlägg.
kanske dags att lägga ner bloggen?

fredag

hade ett mördande aeroboxpass idag. riktigt jobbigt!
men medans man håller på där och det smärtar och bränner i musklerna så känns det ändå som att dem pumpas lite! det är en liten push när känner sig helt färdig. man känner sig pumpad då i alla fall och imorn så kommer mina armar att vara lika oformiga som innan. det är ju trots allt känslan som räknas. eller hur?

blir att kika eagles match ikväll. kuligt!
får se vad som händer efter det, om det blir upp till folkets park? köping? nån annanstans?
hur som helst så är jag sugen på party. riktigt sugen. får se om jag känner för att ta mig för en fylla eller inte! återstår att se. nu ska jag kila, puss, hej och galopp!

det var mig några riktiga grisar som besökte mc donalds igår alltså.

äckligt.

henke skulle ju såklart vara värst. inte så värst vackert men kul var det.



uttråkad tjej

tog sovmorgon imorse. sen gjorde jag prov. vettefan hur det gick, är alltid så att det känns okej och sen kommer bomben som ett brev på posten att man inte klarade upp till ett g. livet är ju underbart ibland. hur som helst, det är gjotr nu och kan ha gått hur som helst. spännande, javisst!

nu sitter jag i skolan. har en lektion om exakt 60 minuter. jag är helt själv. ensammaste tjejen i vääärlden. typ. alla har fysik eller är inte här eller undviker mig bara... det sistnämnda är en hypotes. kan vara sanning också. you never know liksom.

igår blev det chill på donkan med ange, henke och jim. det var najs. och vi moffade i 3 timmar. man blev mätt. jävligt mätt. har en massa snuskiga och mindre aptitretande bilder från igår som jag kanske får lust att dela med mig av. you never know liksom. var mätt när jag vaknade imorse, och har inte fått i mig mycket mat inte. lurigt det här. ska snart festa till det lite med en knäckemacka så här på lunchtimmen! trevligt!


japperdi, nytt inlägg! yey

hemma efter ännu en dag av värdefull information som har proppats in i mitt huvud så att jag ska få lite för tidiga livserfarenheter. nej, jag vet, det där är inte sant. det var inte så berikande som man kunde hoppas på och jag kom hem lika tom i skallen som jag var när jag kom till skolan. satt som vanligt av tiden på samhällskunskapen, sen vare bild och sen åkte jag hem. ja, för då slutade vi. det är skönt. men onödigt. vad ger det mig för nytta liksom? tåls att tänka på.

hur som haver. var ju hos naprapat-nicklas idag. drömde mardrömmar om hur jag kom för sent och fick böta massvis. skitjobbigt. vaknade helt varm och med superhög puls. orka? men nu är ryggen knäckt och som den ska vara. sen fick jag lite akupunktur också. det är skönt! man känner hur allt bara släpper i muskeln. befriande värre. och visade sig att om man var under 20 år så betalade länstinget eller vad det hette allt. så jag tänkte, kanske ska ta 1 eller 2 tider i veckan för att det ska löna sig, så slipper man gå efter jag har fyllt 20 menar jag. tåls att tänka på. tillbaks till det andra, så är ryggen så gott som frisk nu. han sa också att det var bara att köra för fullt nu. nu!? jag har kört för fullt ända från början. som jag brukar säga, lika bra att gå ut 100% annars kan man skita i det. och det här gäller bara träningar och inte skolan. för skolan är en heelt annan sak. det krävs en annan mentalitet. men det ska jag inte tjata om nu. utan nu ska jag vara dutti tjäj och plugga. så fram med pluggsandra! men först lite chill vid teven! bara lite....

puss från en snart dutti tjäj!

ja, då var det snart kväller

och den här dagen har ju passerat utan att man gjort någon vidare värst ansträngning. vart tar min tid vägen egentligen? jag segar bort mina dagar. kanske inte det mest ultimata i min ålder, men, som sagt... nä. lite vettigt har jag i alla fall försökt mig på, stannade trots allt kvar ett tag i skolan och skrev klart inlämningsuppgifterna. otippat när man heter sandra sjöberg. riktigt otippat. så klapp på axeln och nyp i kinden på duktiga sandra! yehey. ansvarsfull tjej det där alltså, hon kommer bli något riktigt bra, det ser jag det!

jag har ju såklart kollat på tv. det gör jag varje dag. nästan jämt. när jag inte tränar eller sover eller sitter här eller äter. då sitter jag vid teven. mitt liv är så berikat med nya upplevelser och känner hur jag bara vill göra precis allt jag kan! jag har sådan frihet i mitt liv! och då sitter jag vid teven, det är ju kul att man tar tag i sin så kallade frihet... jag har ju gjort en fånge utav mig själv. beroende, eller besatt om det känns bättre, utav teven och dagens ûberutvecklade teknik överhuvudtaget. känns fantastiskt bra. göre. riktigt bra... min framtid ser stabil ut. riktigt stabil.

och imorn ska jag, på min sovmorgon, till napraten och bli knäckt. jag längtar! jag önskar ibland att jag hade en egen naprapat så jag kunde bli knäckt närsomhelst. det vore klockers. som nu tex. känner jag att det skulle vara riktigt befriande om min rygg kunde knäckas lite. men nej, ingen här inne som kan. nehe, får väl gå runt i den där obehagliga känslan av att man måste knäcka men inte kan. ja, som ni förstår så är mitt liv inte lätt för tillfället. det är inte så att jag tycker synd om mig själv. det är nog mest en liten gnutta av en sjuk och ofrivilligt önskad rastlöshet. jag måste fan börja göra något vettigt! det här håller inte. det gör faktiskt inte det! hjälp.....!....??

ge mig den här grabben tack.

snorungar

skrev tydligen inget igår. men det är det nog inte många som hänger läpp över.
men om det nu är någon som, mot förmodan, undrar så är det enkelt. träning på kvällen, var hemma halv elva. tröttare tjej än någonsin. så hängde i soffan till tolv ungefär och kollade på scrubs. tisdagstradition! träningen gick hyffsat bra i alla fall, faktiskt skönt att träna ute. får ju luft så! maahaa.

på dagen så var jag domare. jag, ullis, jonte och roy hade fått uppdrag av tränardennis att ställa upp för att representera fotbollsgymansiet på 6ornas fotbollsturnering. hur det gick med det där att representera när man var domare och inte spelare var en annan femma... det finns en anledning till att jag inte dras till att jobba eller ens ha hand om sådan barn som är i "övergångsfasen". med det menar jag högstadieelever. de som inte vet om de ska vara emos, om de ska ha håret grönt, om de ska röka för att det är tufft eller för att alla andra gör det, de som är kaxiga, de som är fjortisar och tror att de är 18 år gamla. jag kan fortsätta hur länge som helst. men ja, de har inte hittat sig själva riktigt än. och sånt pallar jag inte! det är klart att jag också var pain in the ass när jag var så liten, men igår blev det faktiskt en överdos. liksom sex klasser med ca 20 elever i varje. det blir runt 120 tolvåringar!! en eller två hade väl räckt, det går an. men 120 stycken var en överdrift.

hur som helst, själva dömandet gick väl bra. inget speciellt. lite oengagerat. men svårt att vara hyperseriös när man bara vill stå och skratta. plus att det händer så mycket så man hänger inte med. testa själva, det är svårt och det blev några missar. tänkte att det märks inte, en timme senare hade vi tio kids på oss som berättade hela regelboken. orka bry sig? de tar allt så seriöst! jäkla snorisar alltså. (vissa.) och så vill man inte säga ifrån ifall de skulle börja kaxa och ha sig. vissa svor ju så mycket så man ville gå fram och cuta tungan på dem. fan, de är bara 12 och går runt och säger saker de inte ens vet vad de betyder! så vid kaxiga tillfällen var det lika bra att bara igga och inte säga ett knyst.

sammanfattningsvis så var det rätt så kul, men aldrig mer.

nu ni

nu är det en trött tjej som skriver. jag menar trött!!
vet inte ens varför jag tog upp ett nytt inlägg. egentligen borde jag lägga tiden på att typ sova. men orka. måste ju uppför trappen och jag vill inte ens känna av mina ben för tillfället. jag låter dom hänga och dingla lite, så där att man kopplar bort dom och så vet man inte om man har känsel kvar. det är ganska läskigt faktiskt. fatta om de inte skulle lyssna på mina order sen!? madre mia!

jag är riktigt trött alltså. så där så att ögonen känns torra. jag tror det är ett tecken på att jag ska sova... men så var det det där med trappen också... hehe. heheeeeh.

hur som haver! imorn ska jag dömma fotboll. 6:or. inomhus. det är ju jättebra att jag tog på mej det ansvaret. jag är ju hur velig som helst, men ska fan vara på hugget imorn. är det nån liten snorvalp som börjar klaga ska de få se på tusan!! "är det du eller jag som håller i pipan!? VA!?!" haha, kan bli kul. föhoppningsvis roligt. slipper ju skolan en heeel dag. najs :D

nu har jag samlat krafter till att ta mej upp.
trött tjej säger hej.
signar ut. slut!

back to school!

måndag igen. hade typ en halv riktig lektion. först fotbollsgym. gick bra, börjar bli riktigt bra fart tycker jag. sen hade jag jättelångt hål och jag var helt själv för alla hade fysik eller var inte där. stackars mig! hehe. men slog död på lite tid genom att snoka på internet. sen åt jag massvis med mat, skitlång kö var det också. lätt 10 minuter kö. det är mycket för våran lilla matsal. förstår inte hur den som la schemat tänkte genom att ge alla lunch samtidigt? hallå? onödigt som tusan. sen var det mer chill och sen fixade vi lite i våran sal som ska göras om nästa vecka. finns länk längre ner! :) och sen slutade jag. jahopp. nödvändig dag? mja. sen var jag ännu mer duktig och tog tag i mig själv och sökte jobb i stan. så gick en runda där och lämnade in lite personliga brev. får se om det blir något. nu har jag i alla fall gjort det och mamma kan sluta tjata. så 6 ställen blev det idag. alltid något liksom. biologi prov på fredag också. ska faktiskt börja plugga snart, för nu jävlar ska jag få bra på det. prestationen måste vara på topp. måste motivera mig lika mycket till skolan som jag gör till fotboll och träning.

slutjatat från mej!
hejsvejs!



läs mer om våran salrenovering här: www.classroomservice.blogg.se

dutti tjej

har faktiskt varit ganska duktig idag. har städat mitt rum, bäddat nytt i sängen, fixat i min garderob. vilket behövdes jäkligt mycket. har sett ut som ett bombnedslag därinne sen långt innan jul... så det var ju bra att jag gjorde det idag. så nu är det fiiint därinne. skulle nästan kunna sova där, så trivsamt är det. dock lite trångt med plats. men ändå... sen fixade jag lite annat, sen en löptur. riktigt skönt och riktigt trött blev jag. så ska bli kanonskönt och lägga sig i nybäddat ikväll!

och nyss åt jag och kollade på merlin. nån annan som sett det? på svt1 18.45? i alla fall så är det mitt favoritprogram numero uno! helt såld och det är så spännande och så bra. gillart! mitt favvo alltså. och snart är det mia och klara! klockers. söndagar är inte så tokiga om det är bra teveprogram. och det var ytterliggare ett bra tecken på att jag viger mitt liv till teven... haha. not. men ibland känns det som det. vad skulle man annars göra liksom?

vaken

idag är det söndag. snart är helgen slut! den har gått sjukligt fort.
igår kväll blev det häng med ange, sen åkte vi till donkan med henke och träffade halva klassen plus jim. det var gott! sen kom också johanna och sofia. full fart på donken vare. sen åkte vi hem och efter en stund kom allihopa till mej och vi kollade på film. tropic thunder hette den. ganska så... annorlunda, men stundtals rolig. knepig film.

sen somna jag vid ett och vaknade för tio minuter sen. och satan vad skönt det var att sova!! nu känner jag vilken skillnad det är på att vara trött och pigg.
ett plus på den här helgen var att jag fick med mej mina shorts hem!! lycka! :D

lördag!

hm, har tänkt och blir en lugn kväll igen. tänkte chilla med ange, en fika på donken kanske? vore najs.

igår kom ju julia, sara, jenny och johanna hit. jag bköd på asgod mat och alla var mätta och glada. alltid lika mysigt! ses för sällan, men nu ska vi ses igen och fira jenny på onsdag. planerad spontandrick på onsdag! kan bli spännande! maaha ;D

nyss tränat iaf, gick bra. sen kollade jag på eagles träning för pappa hade tagit fel tid på min träning, men jag kollar så gärna så :D ser ju nästan lite proffsigt ut och skapligt seriösa är dom! haha :D och nu ska jag ta lite käk, lite fix sen tar jag syrran med mej till öret. måste hitta mina shorts som jag bara ska ha!! så är det bara. plus att det är annat jag vill ha också, men först på vill-ha-listan är shortsen. sen kommer andra grejer ;) hihi


suck my kiss

well, well. vart ska jag börja?
studentfest igår. stressigt i början men sen drack jag bort stressen. skönt ibland att man kan göra så. i alla fall så var det en helt okej kväll. inget extra och så där. bara en vanlig fylla på krogen. är det något jag saknar nu så är det en riktig hemmafest. det vore kul. längesedan sist faktiskt. kom hem vid kvart i 2 och somnade på stört. upp fem timmar senare, det var slitit, och det håller nog alla med om som pallrade sig till skolan bakis. sen satt jag genom hela dagen, soft. blev en tripp till naprapaten också. knäckte mig återigen som en lite vante. det går undan alltså. på 20 minuter hann jag med att knäcka halva kroppen, få akupunktur i lårfästet, fått fixat till 1,5 cm till i högerbent (det var tydligen kortare) och en massa andra grejer. men, man mår sjukt bra efteråt. asskönt. han tyckte jag var stel så ska tillbaka nästa vecka igen, jag kommer aldrig bli mjuk... det bara är så. de kommer bara pumpa mej på pengar. haha.

snart kommer tjejerna hit. har lagat världens godaste pastasallad! MUMS!

onsdag liksom

nu är jag klar med svenskauppgiften. skönt! kul att jag kan göra nåt bra i alla fall.
är inte klar med matten, går så jävla pissigt och är sjukt omotiverad. ska försöka
hitta motiveringen nånstans. hur är en svår fråga.

träningen imorse var riktigt rolig! bra fart och det där. fast det sög som fan i benen
och vaderna. kanske sitter kvar från träningen igår kväll? antagligen.
sen blev det i alla fall kottenlir på rasten!! och jiiisses vad utklassning det var ;)
sara och jag klassa som tusan och grabbarna hade inte en suck. sura miner
på henke och roy efter det javisst. klockrent tecken också. ååh, bara myser ;) haha!
pussssen!

sandra + solarium = en knepig sak

ja, då har det då skett. första hänget i solariumet. kunde börjat bättre. väl inne i solrummet så finns det ju en massa knappar på själva solariet. liksom. och hur svårt är det inte att låta bli att trycka och se vad som händer? först lystes det upp och blev varmt, så skulle jag trycka på någon knapp och så slocknade allt. så jag tröck på en annan knapp men det startade inte igen. så jag tröck lite till på några andra knappar och sen började det pipa. gick ut och provade öka på tiden. det gick inte, utan det bara pep och pep och halva tiden hade gått. jag blev skitarg, tog mina saker och böt rum. där fick jag i alla fall igång det plus att jag inte pillade allt för mycket på knapparna. så förlorade 45 spänn på första (inte)solningen och på den andra gick det åt 35. det är fan dyrt. men blev ganska bra ändå, lite färg fick jag i alla fall. chill.

give me fire

på fredag släpps mandos nya platta! gött :) på fredag fyller också viqy åååår :D naajs.

idag har det varit lugnt, chill i skolan. det är mycket chill i skolan nu, men känns mest som jag bara flyter runt lite. men det är ju ganska soft i sig. det värsta är väl att man känner att man inte lär sig lika mycket det här halvåret som de andra. men inte klagar jag för det, nejnej. det är ju chill så. hade i alla fall träning imorse, sen rast i hundra år. halvtaskig mat i skolan. seg musiklektion. men vi tog ton i korridoren. det lät nog bra. kanske. det beror på vem man pratar med...

och för en stund sen kom jag hem från götlunda där jag varit på kostlära. igen. har nog varit på en miljard olika sådana här lektioner. ibland säger de samma och ibland olika. inte undra på att man tycker att vi lever i en förvirrad värld när alla inte kommer överens om vad som är sant och vad som inte är. det blir ju lite rörigt ibland.

och imorn mina vänner ska något historiskt ske. jag ska sola solarium för första gången i hela mitt liv! har aldrig solat det förut, ganska bra gjort. slipper ju läderhuden i alla fall. hehe. men behöver lite färg, så ullis ska följa med mig och visa hur man gör! spännande. jag återkommer om huruvida jag fick färg eller inte. eller om man ser ut som en friterad räka efteråt. man vet ju trotsallt inte. spännande igen.



shit vad jag skriver mycket. orka läsa allt. haha.
och nej, jag har inte så där stora ögon. man kan spärra upp dem ni vet och det där är resultatet.
hehe, märks det att jag är trött? om inte så ska jag sova nu. pussenn

fortfarande

nu är det kväll. jag har inte gjort så värst mycket som är värt att notera egentligen. så det här är bara ett inlägg som varken har någon betydelse eller baktanke utan är skrivet i ren tristess. kom ut en stund i alla fall. men ingen löpning, var alldeles för halt så jag gick hurtigt i en timme. det var lite jobbigt faktiskt, tar mer på benen att gå än att springa. sen åt jag mat och har precis slagit ihjäl minst två timmar i soffan. typisk söndagsvana. men skönt, för nu är det faktiskt bra på tv på söndagskvällarna. tummen upp på det. och ja, sen städade jag idag också. det var inte igår. så nu kan jag nog sova utan att andas in allt damm som fanns. till och med vädrat har jag gjort. slår på stort ibland alltså.

 ...ny vecka imorn. skönt. väntas skola, träningar, studentfest(!!!!!), umgänge med vi fem och lite plugg om jag ska bli klar med matte d. kunde ha gjort provet imorn, men jag har ju såklart inte pluggat. ska ta tag i det imorn. men ska jag klara av den här veckan utan sömnsvårigheter och bakfylla så måste jag ladda my batteries, och det gör jag bäst i soffan! tjohejs.


snödag

hörrni folket. det har snöat. snöat som fan har det gjort! mysigt. hellre att det är mycket snö på vintern än att det bara är grått, eller hur? man blir ju trots allt lite piggare när det är ljusare ute. mycket snö är det i alla fall. fint. drömde värsta cpdrömmen inatt. så känner mig inte direkt utvilad... usch. jagade och inlåsta och sen skulle vi ta oss ut och då hade vi tappat bort pappret och fy vad jobbigt det var. går inte att förklara ens.

åkte till johanna efter melodifestivalen. snackade lite och spelade guitar hero tills fingrarna krampade, ögonen värkte och hela världen rörde sig. askul. guitar hero är det bästa spelet jag vet. ska spela en hel del idag med, fett roligt. fast det är svårt som tusan ibland på hard. men ska lära mig! jag ska kunna! :) sen blir det upp till bevis för henke att se att jag kan spela bra! haha ;) och det kan jag. snart är jag riktigt bra. jag lovar.

får se om man ska ta sig och gå ut en stund också. en liten joggingtur vore skönt, det är ju trots allt fint ute. får ta vara på den snö man får. här ska det inte sittas inne och tryckas längre! fast först ska jag trycka med lite guitar hero. sen får vi se om tid finns till för att kila ut en sväng. tjofaderuttanhejs!



lite festligt såhär på lördagskvällen

melodifestivalen... scotts spelar just nu. ska han inte blondera håret liiiiite till? man blir ju inte lagom bländad och alla klimakterietanter sitter och kollar och tyckar att han är så fin! jaadå! han ser ju så trevlig ut. mm!
eh... var det bara jag som upptäckte att låten var kass och hans hår var fan asblont?

slutade med att jag blev hemma. ikväll igen! suckkkk. nu är det andra helgen i rad som jag sitter hemma och möglar i soffan. vad har hänt? och ännu värre blir det när man kollar på melodifestivalen. vissa bidrag är ju så man skäms och kräks samtidigt. stackarna. vad är det de ger sig in på? svensk och brutal förnedring. att hånas är ju med på ett hörn, men det är ju mer roligt. varför ställer man upp med en halvbra låt? liksom. jag fattar inte. skvallerpresskåta? rädda att hamna i "exkändisarnas" fack? vad är problemet!!? var med och gör nåt BRA istället. åååh. och inte på tal om programledaren. någon mer än jag som tycker att hon inte är rolig?

jaha, och varför kollar jag nu då kan man ju fråga sig? jo, det är ju inte så att jag tycker det är bra. men jag har ju som sagt inte så mycket mer inplanerat på mitt schema för tillfället så kan lika gärna kolla och irritera mig på allt och alla. för det gör man som svensk. man skapar fördomar, hittar fel och tycker att allt är lagom eller "jag vet inte vad jag tycker, bestäm du". så jag kollar i ren trots. jag sitter och hatar istället. hånskrattar redan åt alla rubriker som kommer vara om "skandalerna". hur kläderna kommer betygsättas av proffs! vafan, det behövs väl inte proffs för att se att den där tjejen inte har snyggga kläder? det behöver man väl inte få förklarat för sig? så man kan ju se det som ett ett bra tecken på att jag inte har så svenskt uppträdande genom att jag sitter här och hatar lite. alltid en bedrift det.

bollen är runddddd

idag är jag trött. IGEN! att det aldrig går över.
hade träning imorse och efter det så blev det bowling och tacobufé i köping. gott och sjukt mättande! sen lira vi i en och en halvtimme. efter det var min hjärna död, så ska chilla lite och sova en stund tänkte jag. gick bra att både bowla och träna trots min rygg. ett bra tecken tycker jag! skönt att knäckningen gav resultat.

inte så mycket mer att säga va? njä. tror inte det. eller, visst känns det som söndag idag? eller är det bara jag?

stel tjej

åkte till naprapaten. och nog blev jag knäckt allt!! fy fan vad det knakade och han vände på mig som en vante och knäckte lite här och där. haha, var nästan helt svettig efter alla knäckningar i rygg och nacke, töjning av lår och gud vet vad. gick så fort så jag har nästan minnesluckor. men skönt så in i bomben var det och en mycket rörligare tjej. skönt! när han skulle knäcka nånstans, kommer inte ihåg, sa han: stel tjej. okej....?? jag som tycker jag är vig!? men inte då. haha, så sa annalena också, att jag var stel i magen. i magen liksom? jag tycker jag bara är mjuk där. men hon sa att jag var stel där, jaha, då är jag väl det då. och höften. och muskelfästet i lår/ljumske. herre min skapare. i alla fall, fan vad äckligt det lät när nacken knäcktes. först tog han mitt huvud i händerna och gungade lite, sen ba tjoff åt höger. knaaak. sen likadant igen åt vänster. mitt huvud kändes som en liten dinglig grej som han slängde runt med.

resultatet var ju i alla fall görbra, kan röra mig nästan oberört. plus att jag sov nu på eftermiddagen också. asaskönt. och mer chill blir det ikväll, ska köra med lite klagosång så kanske jag slipper röra mig ur soffan. man måste ju ha en taktik när man ska ligga på latsidan menar jag.

råder bildbrist hos mig också. men orka. lägger ändå bara in bilder för att det inte ska se så tråkigt ut som det verkligen är här på min lilla blogghörna. ciao bella!


tant?

vaknade inatt av en sjuklig smärta i ryggen. förbannat ont gjorde det. försökte somna om i en sisådär 2 timmar, gick inget vidare utan slutade med att jag somnade av utmattning. vaknade imorse och skulle ta mig upp ur sängen. gjorde ondare än ondast. kunde inte röra mig på något sätt utan en bitande smärta i ryggen. bestämde mig för att stanna hemma, som tur är så är mamma hemma också. fick tag i annalena på mjuka muskler och fick en tid. så åkte dit och fick en sjujädrans massage. lite sköntont sådär. men behövligt. hade en riktig muskelspänning i ryggen och hon tryckte och tryckte. magen, ryggen, låret, nacken, axeln, höften. till sist fick hon loss den, men gör fortfarande lite ont och är inte 100%. så ska till en naprapat om dryga timmen och bli knäckt eller vad man nu gör där. spännande. hon sa att det var en kota som hamnat lite snett i raden bara, inget allvarligt men jävligt ont. så ska snart dit och fixa det. känns som man har ständig kramp i ryggen. ser ut som en gammal tant när jag går runt här.

jag har i alla fall tiggt till mig mc donkan käk efter det.
sen ska jag till skolan och hämta mattegrejerna också.
längtar tills jag får min el nachoooo!
puss från en tjej med sliten rygg!


en vanlig torsdag. skitkul.

nu är det bara en dag kvar... sen är det helg!
har lite planerat på lördag, träning och bowling med laget, kanske bio på söndag och resten blir bara tjill. är lite sugen på att festa... får se hur det blir med det, annars är det inte så långt kvar till studentfesten som jag tror alla bara längtar efter!! kommer nog bli grymt roligt! hoppas på det :)

hade sovmorgon idag, riktigt skönt. och skolan var ju riktigt seg. samhälle och bild och sen var den dagen över. så hem och såklart har jag bara setat i soffan. apatisk tjej? vet inte, måste ta tag i mig själv och söka jobb!! blir så jävla trött, men fan, det känns inte som att jag kommer få något jobb. just nu är nog det sämsta tiden att söka jobb, kanske sämsta tiden att ta studenten också pga av den här lågkonjukturen. varför!? varföör just nu?? kunde väl ha väntat på att jag skulle kirrat ett jobb och kunna säkra min ekonomiska framtid en liten gnutta i alla fall? men inte då.... så jag får väl gå här hemma, arbetslös, pank, flottigt hår, glåmig hy med hängtuttar och en usel karisma tills jag är 25. längtar tills studenten nu alltså!

nä, jag skojar bara. ska fan fixa det här nu! skärpning.
om 2 timmar är det träning, vet inte vad jag ska äta. vi har fortfarande astråkig mat i skafferierna. kanske slår till med gröt till kvällsmat också? åt det nämligen till frukost. får se vart matfantasierna leder mej. nåt måste det ju finnas...
jaja, hejs.

jamen hallå hejsan!

ni som undrar vad det blev till lunch så blev det inte helt otippat..... nudlar! dock! med en ny smak för mej, curry! nudlar med currysmak. lite svårtänkbart i början kanske, men för mej som är en riktig sucker för curry så slank det ner lättare än tomten i skorstenen. mätt blev jag och hade tillomed en semla till efterrätt. då blev jag mer än mätt! undrar vad åsa kommer säga om det här när hon får läsa min matdagbok. nudlar och semla till lunch, kolhydraterna strömmar! gott var det och det var tanken. plus att det inte fanns mycket att kolijoxa ihop ifrån skafferierna heller. man får göra det bästa utav situationen liksom!

sen blev det soffan. såklart. då när jag låg där och jäste kändes det som om att jag inte skulle hinna till innebandyträningen med eagles. men det gjorde jag. och det är först nu jag förstår varför jag inte har börjat spela innebandy på riktigt. jag är väl inte skitdålig, men inte heller asbra. jag är ganska neutral. eller medelmåttig om man hellre vill det. känns som jag flänger runt där plus att jag har en extra lång arm (med klubban) då som jag inte har den minsta koll på. så man kan säga som så, lite milt, att det finns lite att träna på. lite roligt var det i alla fall. glöm inte att jag inte är någon vidare innebandyfantast, så hur det här slutar vet man aldrig.

mina drömskor! mmh, loooove. när jag känner att det känns rätt att punga ut 1000 spän, då är de här pärlorna mina. första och antagligen sista gången jag lägger ut bild på skor och kläder och liknande, men det här är något alldeles extra. helt kär!

frågan är hur vi lyckades med den här bilden... så ful. men det bjuder jag på. viqy med!
pssst. den är från 2007 ;) haha. så inte ny alltså!!


nej folket, nu har jag gjort mitt. 
nu ska jag borra ner mej i soffan och inte ta mej ur den förrens det känns 100% rätt.
pussssssssssen.
 

lediii!

sovmorgon och chilldag. asgött!
har faktiskt gjort lite nytta och hjälpt min morbror i hans lägenhet och städat undan lite. sen kom mormor och höll mej sällskap! och nu är jag hemma, ska snart laga lite mat... men är sjukt omotiverd för det. på riktigt alltså. blir säkert nudlar eller något annat påhittigt. man blir ju mätt ett tag i alla fall. fast det räknas knappt som mat. jaja, får se vad delikatesserna i kylen bjuder på. skinkmacka? skål med yoggi? nä. fantasin för maten är torr som saharas öknen. hur ska det här sluta? som hungrig eller mätt? hm.

tisdag liksom

rätt chill dag idag. lite soft på lektionerna, lite chill och kortspel på rasten och sen lite chill på sista lektionen. och sen var det slut. gick fort som en tjillevipp! fortast gick nog rasten, asroligt med kotten! fick tiden att gå fort i alla fall. kuligt, javisst! måste dock ha ett nytt knep tills nästa gång, men det löser vi ;)

hemma igen kollade jag på the incredibles. länge sedan jag såg den sist. men rätt bra den är ;) sen köpte jag semlor med syrran och nu ska jag snart ta mej i kragen och i alla fall börja på svenskagrejen som ska in senast på fredag. lär jag hinna tycker man. men man vet aldrig, haha. så ska skriva lite, sen blir det träning och löpning i köping ikväll. så åtta drar vi från arboga. fan vad kallt det kommer vara. men ska inte klaga, man ska vara glad över att det finns luft över huvudtaget!



fetingpokalen!

vi vaaann vi vaaaann vi vaaaaann

soft dag idag. hoppade fotbollsgym imorse för att inte få vidare men i halsen. men det verkar ha gått över, så det var ett bra val av mej :) så kollade på träningen, åkte till skolan, spelade kort med sara och roy. det var kul, det går tydligen att fuska i finns i sjön! haha, sen matte, projektjocks och musik. totalt värdelös dag eller hur?

MEN! har ju inte skrivit något om hur det gick på cupen, right? hur som helst!!! VI VANN! :D :D :D
efter en rafflande semifinal och än ännu värre final så vann vi på straffar. vilken pärs!! var så nervös att jag höll på att göra på mej, inte blev det bättre när jag fick lägga en av de 5 första straffarna... haha, men jag bet ihop och satte straffen. kändes så jäkla bra. kändes lika bra när alla andra gick fram och satte sina. och fatta då hur det kändes när vi sedan VANN! IIHH :D så kul, de 2 cuper jag har varit med götlunda har vi vunnit. det här kan blir bra, känns asbra och vi kommer hamna högt i serien känner jag på mej, sån jäkla kämparanda hos alla. det gillar jag :D

så idag har jag alltså levt på lyckoruset sen igår, ska försöka få tag på lite bilder också. får se om det lyckas ;) hur som helst, asroligt! ikväll blir det bara tjill, är trött även fast jag somnade straxt efter 21 igårkväll. ruskigt skönt kan jag lova. är sugen att se en film. det vore gött! men nu är det mat som väntas. ha en bra kväll :) puss!


RSS 2.0